2022-02-16 13:46Pressmeddelande

Hallå hallå... Hallooon :)

Clean sav:D Hallooon :) Clean sav:D Hallooon :)

Clean sav:D utökar produktportföljen och presenterar årets första nyhet; Hallooon :) Med en frisk och söt smak av nyplockade trädgårdshallon får nykomlingen dig att dra på mungiporna och se fram emot den kommande våren. 

– Hallon är en riktig önskesmak från våra kunder och med tanke på att vi jobbar med äkta fruktjuice lyckas vi få till en genuin hallonsmak som påminner om barndomens barnsligt goda läskedrycker, men med ett rekordlågt kaloriinnehåll på 9,9 kcal och utan tillsatt socker, säger Elin Simmesgård, marknadsansvarig på Clean drink.

Clean sav:D-orangutangen, signerad gatukonstnären Hellström streetart, känns igen sedan tidigare och den grafiska profilen bibehåller streetart-känslan. 

Det finns en uppsjö av hallonsmaker på marknaden, för att sticka ut i mängden har vi valt att leka lite med namnet Hallooon :) där det utdragna o:et ger extra schvung och smileyn kopplar an till smileyn i sav:D-logotypen. Vår tanke är att namnet ska få konsumenten att stanna till och förhoppningsvis även börja säga just hallooon, säger Elin Simmesgård. 

Clean sav:D är Clean drinks hållbara produktionslinje gjord på tillvaratagna äpplen för att minska fruktsvinnet. Varje burk innehåller, utöver äppelmusten, 105 mg naturligt koffein samt fyra tillsatta vitaminer och är helt vegansk. Sedan tidigare finns smakerna Äpple, Jordgubb/lime och Persika samt två limiterade smaker; Sommarlemonad och Baked apple & ginger. 

För bilder, frågor eller smakprover - kontakta oss gärna enligt nedan. 

 



Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.