2021-10-14 06:35Pressmeddelande

Höstens nyhet från Clean sav:D

Clean sav:D Baked apple & ginger Clean sav:D Baked apple & ginger

Aaaa-tjo! Clean sav:Ds signatur-orangutang nyser sig in i årstiden och bakom höstlöven hittar vi säsongens smak; Baked apple & ginger. En rund och fyllig smak av varsamt ugnsbakade äpplen med en hint av pigg ingefära som river till.

När vi tänkte höst tänkte vi två saker; nybakade äppelpajer och stärkande ingefärsshots för att gardera sig för säsongen. Därför blir höstens nyhet en kombination av dessa två - ugnsbakade äpplen med en liten kick av äkta ingefära som bränner till. Vår förhoppning med smaken är man nästan ska kunna känna smaken av färgglada höstlöv, kall och klar luft och en värmande brasa, säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink. 

Som alltid är Clean sav:D gjord på en bas av äpplemust från tillvaratagen frukt, 105 mg naturligt koffein, fem vitaminer samt sötningsmedel. I Baked apple & ginger finns även äkta ingefära. Hela produktionen sker i Sverige. Varje burk har ett kaloriinnehåll på 9,9 kcal och är helt vegansk. Clean sav:D Baked apple & ginger lanseras den 14 oktober i dagligvaruhandeln, servicehandeln samt online. 

Clean sav:D är Clean drinks hållbara produktionslinje gjord på tillvaratagna äpplen för att minska fruktsvinnet. Sedan tidigare finns smakerna Äpple, Jordgubb/lime och Persika samt den limiterade smaken Sommarlemonad.

För bilder, frågor eller pressbud, kontakta oss gärna enligt nedan:  Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.