2022-03-08 10:00Pressmeddelande

Elin Simmesgård blir marknadschef på Clean drink

Elin Simmesgård avancerar från sin tidigare tjänst som marknadsansvarig och axlar rollen som marknadschef på Clean drink. Sedan 10 maj 2021 sitter hon även med som ledamot i styrelsen för bolaget. Tidigare erfarenheter är bland annat Campaign & Content Manager på mediabolaget Loppigruppen samt Kommunikationsansvarig på FutureSales och Noll7Noll. 

– Jag är stolt och glad över att Elin Simmesgård idag presenteras som marknadschef hos oss. Elin har varit med oss nästan från start och har varit en viktig pelare i företagets resa dit vi är idag. Hennes kompetens och driv är få förunnat och att nu axla mer ansvar i rollen som marknadschef känns mer än naturlig. Dessutom är hennes person en viktig del i vår arbetsgemenskap. Med Elin vid rodret är jag säker på att vi kommer nå nya höjder på vår fortsatta framgångsresa, säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink. 

– Clean drink är ett företag i framkant på många sätt och det är otroligt roligt att få vara med på den här resan. Tillsammans med vår agila och innovativa marknadsavdelning ser jag fram emot att fortsätta arbetet med att stärka vårt varumärke än mer och göra Clean drink till det självklara valet i dryckeshyllan, säger Elin Simmesgård. 


Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.


Kontaktpersoner

Sebastian Kvissberg
VD
Sebastian Kvissberg