2021-03-12 06:30Pressmeddelande

Clean drink släpper pop-up shop för välgörenhet

Ben Mitkus i Clean Bear #2.Ben Mitkus i Clean Bear #2.

Clean drink följer upp succén med den limiterade t-shirt kollektionen Clean Bear med en andra upplaga där alla intäkter från försäljningen går oavkortat till Barncancerfonden. 

 

Clean Bear #2 kommer iklädd fullt matchställ signerat Clean drink och med nyheten Äpple & Päron med sig som törstsläckare in i rinken. 

- I december släppte vi en limiterad merch-kollektion med en ”Padelnalle” som blev extremt lyckad. Vi ville spinna vidare på konceptet och med tanke på att vi fokuserat mycket på hockey för smaken Äpple & Päron kändes det självklart att göra en ”Hockeynalle” som uppföljare, säger Hugo Rosas, medgrundare av Clean drink. 


Den limiterade upplagan består av totalt 100 t-shirts och kommer säljas online i Clean drinks pop-up shop som öppnar 10:00 den 12 mars och håller öppet i 48 timmar. Tröjorna är gjorda på EarthPositive organisk bomull och har ett 6-färgs screentryck. Priset per t-shirt kommer ligga på 495 SEK och alla intäkter går oavkortat till Barncancerfonden. 

- Clean Bear är en lekfull kollektion och den lekfullheten gör att det känns som ett perfekt tillfälle att rikta försäljningen mot ett gott ändamål med barn i fokus. Därför har vi valt att donera alla intäkter från försäljningen till Barncancerfonden som både fungerar som ett nav i kampen mot sjukdomen men också som ett stöd för drabbade barn och föräldrar, säger Hugo Rosas. 

 

Länk till shopen: https://cleandrink.se/shop

För ytterligare information eller bilder, vänligen kontakta: 
Elin Simmesgård, +46 705 562 634, 
elin@cleandrink.seOm Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.