2021-10-13 19:51Nyheter

Clean drink nomineras till Årets leverantör

Sebastian Kvissberg och Hugo Rosas mottar nomineringen Årets leverantör hos PressbyrånSebastian Kvissberg och Hugo Rosas mottar nomineringen Årets leverantör hos Pressbyrån

På Reitan Convenience årliga leverantörsträff i Sverige den 24 september mottog Clean drinks grundare Hugo Rosas och Sebastian Kvissberg nomineringen "Årets leverantör". Nomineringen gäller för Clean drinks prestationer på Pressbyrån-enheterna under året som gått. 

 

Det är en stor ära för oss att ta emot den här nomineringen. Vägen hit har inte varit rak och det hade aldrig varit möjligt att åstakomma detta utan hela Clean drink-familjen, alla driftiga Pressbyrån-butiker, kategorichefen med huvudkontor, våra fantastiska kunder & följare samt våra konkurrenter som håller oss på tårna. 

 Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink

 

 Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.