2018-11-15 11:18Pressmeddelande

Premiär för City Gross i Eskilstuna

null

Idag invigdes City Gross i Eskilstuna, kedjans 44:e butik. Den drygt 4 000 kvm stora butiken med en kombination av saluhall och volymhandel ska nu ta upp kampen om Eskilstuna-kunderna.
– Det kändes såklart jättekul att se alla förväntansfulla kunder strömma in i butiken efter vårt hårda arbete de senaste månaderna. Det är en dag vi kommer minnas länge, säger butikschef Carina Palm.

City Gross genomförde idag den andra etableringen 2018 vilket innebär att kedjan nu har 44 fysiska butiker. Utanför gallerian Tuna Park, ett handelsområde i Eskilstuna, väntade hundratals förväntansfulla kunder i en ringlande lång kö.Dagen till ära hade röda mattor rullats fram och när klockan slog 10:00 var det personalstyrkan på drygt 60 personer som tog emot kunderna i butikens entré med höga applåder.

På plats för att fira fanns butikens medarbetare, ägarfamiljen Bergendahl-Mylonopoulos, representanter från ledningsgruppen och huvudkontoret i Hässleholm, leverantörer och en till synes oändlig kö med kunder. Bandet klipptes av Elisabeth Bergendahl-Mylonopoulos från ägarfamiljen tillsammans med butikschef Carina Palm.

– Vi har alla varit spända inför den här dagen! Nu tar vi med oss en varm känsla från alla möten idag och använder det i arbetet framåt med att bli Eskilstunas bästa matbutik, avslutar Carina Palm.

Stark färskvaruprofil
På de drygt 4 000 kvadratmetrarna ryms en lång delikatessdisk med ost, chark, färsk fisk samt rätter och tilltugg lagade i butiken. Även det egna butiksbageriet, köttavdelningen med svenskt butiksstyckat kött och den välsorterade frukt och grönavdelningen utmärker sig i jämförelse med andra livsmedelsbutiker på orten.

Samtidigt som City Gross invigdes även den nya delen av Tuna Park och en rad andra butiker.

För ytterligare information:
Carina Palm, butikschef City Gross Eskilstuna, 072-457 03 78, carina.palm@bergendahls.se


Om City Gross

City Gross grundades 1993 och består idag av 42 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare. City Gross drivs av Bergendahls som grundades 1922 och ägs idag av familjen Bergendahl Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen.


Kontaktpersoner

Rebecca Wictor
PR & Kommunikation
Rebecca Wictor
Kundkontakt
Kundkontakt