2013-07-22 14:36Pressmeddelande

City Gross välkomnar granskning av Konsumentverket

null

City Gross välkomnar den granskning av kedjans marknadsföring avseende butiksstyckning av kött respektive informationen om möjligheten att beställa kvalitetsvin samtidigt med City Gross matkasse Konsumentverket säger sig vilja genomföra.

Enligt uppgifter i TT-notis idag hävdar Konsumentverket att ”information om hur styckningen av köttet går till ses som bristfällig och reklamen för vinet bedöms vara för inbjudande och brista i saklighet”. På City Gross ställer man sig frågande till vad Konsumentverket bygger sina misstankar på.

– Vi känner trygghet i att vi följer gällande regelverk och välkomnar en granskning för att få det bekräftat, säger Mikael Lagerwall, pressansvarig på City Gross.

_______________________________________________________

För mer information:

Mikael Lagerwall, pressansvarig City Gross, 0708-47 21 00Om City Gross

City Gross grundades 1993 och består idag av 42 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare. City Gross drivs av Bergendahls som grundades 1922 och ägs idag av familjen Bergendahl Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen.


Kontaktpersoner

Rebecca Wictor
PR & Kommunikation
Rebecca Wictor
Kundkontakt
Kundkontakt