2023-01-12 15:05Pressmeddelande

City Gross öppnar ny butik i Bromma Blocks

City Gross öppnar ny butikCity Gross öppnar ny butik

City Gross vill växa i Stockholm och nu är det klart att kedjan etablerar sig i köpcentrumet Bromma Blocks. Butiken är planerad att öppna under hösten 2023.

City Gross driver i dag 42 butiker från Ystad till Sundsvall men har siktet inställt på att öka etableringstakten och växa norrut, men även i städer där man redan är verkar. Under 2023 öppnar man en ny fräsch butik i Bromma Blocks på cirka 5000 kvadratmeter, med egen entré från parkeringsplatsen och Systembolaget som granne.  

- Det är ett väldigt attraktivt läge som passar City Gross riktigt bra. Våra kunder hittar till oss delvis för vårt breda sortiment och vassa kampanjer men också för det där lilla extra i vår färskvaruhall med stort utbud av svenska råvaror och svenskt, butiksstyckat kött. Ett utbud som passar Bromma Blocks köpstarka målgrupp perfekt, säger etableringschef Per Edstam.

Bromma Blocks är en populär medelpunkt för hela Stockholm och erbjuder ett brett utbud av allt från hemartiklar till mat och mode. Handelsplatsen är beläget i ett befolkat område med goda kollektiva förbindelser men också en stor parkering för de som vill storhandla med bil.

- Vi ser fram emot att bli en del av Bromma Blocks och att fler kunder ska hitta till oss och upptäcka vårt breda utbud, säger Per Edstam.Om City Gross

City Gross grundades 1993 och består idag av 42 stormarknader samt e-handel. Vi erbjuder en färskvaruhall och storhandel under samma tak och alla våra har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier. Vi har landets bredaste sortiment av livsmedel. Det är skånska familjeföretaget Bergendahls som äger City Gross. Hösten 2021 gick Axfood in som delägare och äger idag 9,9 %.


Kontaktpersoner

Rebecca Wictor
PR & Kommunikation
Rebecca Wictor