2014-04-23 10:28Pressmeddelande

City Gross har högt anseende

null

TNS SIFOs Anseendeindex 2014 visar att City Gross har ett högt anseende. I undersökningen går City Gross direkt in på tolfte plats av samtliga undersökta företag i alla branscher. Det ligger i linje med Svenskt Kvalitetsindex årliga undersökningar som både 2013 och sammantaget de nio senaste åren visat att City Gross har Sveriges mest nöjda kunder.

När City Gross för första gången ingår i TNS Sifos anseendeindex kliver kedjan direkt in på plats tolv av samtliga undersökta företag i alla branscher.

– Vi ser det här som ett viktigt kvitto på att vårt fokus på att skapa ombrydd och medveten kundnytta betalar sig, säger Johan Johnsson, vice VD på Bergendahls Food, som äger och driver landets 36 City Gross.

Familjeägda Bergendahls Food äger och driver City Gross, landets fjärde största och snabbast växande dagligvarukedja med 36 butiker. Bergendahls är idag ett av landets fem största svenskägda familjeföretag och det 97:e största (enl Veckans Affärer).

________________________________________________________________

För mer information:

Johan Johnsson, vice VD Bergendahls Food, 0736-20 82 10

Jonathan Wennö, PR Research, TNS SIFO, 0709-83 95 74

Undersökningen kan laddas hem från http://www.tns-sifo.se/rapporter-undersokningar/senaste-undersokningarna/2014/anseendeindex-foeretag-2014



Om City Gross

City Gross grundades 1993 och består idag av 42 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare. City Gross drivs av Bergendahls som grundades 1922 och ägs idag av familjen Bergendahl Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen.


Kontaktpersoner

Rebecca Wictor
PR & Kommunikation
Rebecca Wictor
Kundkontakt
Kundkontakt