2020-10-16 10:25Nyheter

City Gross lyfter fram expertisen hos sin personal

null

Under förra veckan rullade en ny del i City Gross färskvarukampanj ut i butik. Precis som innan sommaren handlar den om att lyfta den kunskap som redan finns på golvet. Den erfarna personalen.

- Vi vill lyfta något mer än bara pris och produkt – vår kompetens, säger Anders Wennerberg, VD City Gross Sverige.


Just nu syns fyra medarbetare på City Gross lite mer än vanligt. Ulf, Sunita, Annika och Fredrik pryder hösten kampanj och har alla gemensamt att de kallas för färskvaruhjältar. Det vill säga experthjälp som finns tillgänglig för alla kunder, ute i butik.

- Vi är lite gammaldags där, med kompetent personal på plats i butik. Att vi har till exempel styckare och bagare på plats som hjälper våra kunder med efterfrågan och information, säger Anders Wennerberg.

Fortsättning på en lyckad sommarkampanj

Redan i somras valde man att lyfta hjältarna inom köttavdelningen. De som varje dag kan stycka på beställning och ta emot specialbeställningar, både på styckdetaljer som inte säljs vanligt i butik eller om man önskar speciella mängder av något.

-Där är vi unika och det är ett hantverk vi är stolta över, säger Anders Wennerberg.

Lyfta expertisen som finns i varje butik

Även fiskdisken och grönsaksavdelningen bemannas med personal som har stor expertis inom sina områden. Och det var denna unika kundservice som låg till grund för kampanjen.

-Vi kände att det var dags att ta till vara på och visa upp all den kunskap som finns i butik. Det har varit en jätterolig kampanj att arbeta med, att få involvera personer hela vägen ner i butik. Vi har lärt oss om massor om färskvaror och har bland annat varit på studiebesök hos en köttmästare, berättar Karin Bäckman Berg som är projektledare på City Gross InHouse-avdelning.

-Vi alla är väldigt nöjda och har fått mycket fin respons både internt och externt. Det här är ett koncept som vi definitivt kommer att fortsätta med framåt!


För mer information:

Rebecca Wictor, PR & Content Specialist Bergendahls Food

rebecca.wictor@bergendahls,se, +46734571097


Om City Gross

City Gross grundades 1993 och består idag av 42 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare. City Gross drivs av Bergendahls som grundades 1922 och ägs idag av familjen Bergendahl Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen.


Kontaktpersoner

Rebecca Wictor
PR & Kommunikation
Rebecca Wictor
Kundkontakt
Kundkontakt