2013-09-09 13:45Nyheter

Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi på WaterAid en erfaren kommunikatör till rollen som Insamlingsansvarig Privat Marknad.

Du kommer att ansvara för och aktivt jobba med att bygga upp och öka WaterAids insamling mot privatpersoner. Rollen innebär både strategisk och operativ planering, att implementera kampanjer och analysera resultat. Du ansvarar även för att hitta effektiva kommunikationskanaler för att nå nya givare och stärka kommunikationen och därmed öka lojaliteten. Du kommer att arbeta med vårt budskap och med varumärkesuppbyggande aktiviteter.

Din bakgrund
Du har dokumenterad erfarenhet av konsumentmarknadsföring och är en van skribent av budskapsbärande texter. Du har ett stort intresse för CRM, målgruppsegmentering och att arbeta med kampanjer riktade mot privatpersoner. Du är van att arbeta prestigelöst i en organisation där man hugger i där det behövs. Du har en akademisk examen inom relevant område.

Som person är du en kreativ problemlösare som kan driva och ta ansvar. Du är resultatorienterad, flexibel och har en entreprenöriell ådra. Du är tydlig i din kommunikation både internt och externt.

Vi erbjuder
En nyckelroll inom en organisation som verkligen gör stor skillnad. Du får möjlighet att vara med att bygga upp något från grunden. Du blir en del av ett team som arbetar nära varandra och tillsammans bidrar till ett större sammanhang. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Mer om tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.kimm.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2013-09-23. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du några frågor, maila rekryteringskonsult Tanya Lennholm på tl@kimm.se


Om WaterAid

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar, och påverkar beslutsfattare globalt och nationellt att öka prioriteringar och insatser för dessa grundläggande behov. WaterAid har verksamhet i 34 länder och sedan starten 1981 har 28,2 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 28,2 miljoner fått tillgång till toaletter som ett resultat av WaterAids arbete. WaterAid finns i Sverige sedan 2009. För mer information, besök www.wateraid.se


Kontaktpersoner

Anna Schön
Kommunikatör
Anna Schön