2013-01-17 20:52Nyheter

Simma för Livet

null

Torsdag den 24 januari arrangerar Medley, Tekniska Verken i Linköping, Imponera och WaterAid ett sponsorsim, där du har möjlighet att förbättra situationen i Mali – ett av världens fattigaste länder.

Arrangemanget är kostnadsfritt – din insats består i att simma valfritt antal längder i Linköpings simhall under ”Simma för Livet”.

Varje simmad meter räknas och genererar 10 öre till WaterAids projekt Ringar på vattnet i Mali. Ju fler meter som vi tillsammans simmar, desto mer pengar går oavkortat till WaterAids verksamhet. Oavsett om du väljer att simma 25 eller 500 meter bidrar du alltså till rent vatten och sanitet i Mali.

Välkommen att göra en enkel medmänsklig insats!

Datum: Torsdag den 24 januari
Tid: 17.00 – 20.00
Plats: Medley Linköpings Simhall, Linköping (Hamngatan 30)
Entré: Kostnadsfritt


Om WaterAid

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar, och påverkar beslutsfattare globalt och nationellt att öka prioriteringar och insatser för dessa grundläggande behov. WaterAid har verksamhet i 34 länder och sedan starten 1981 har 28,2 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 28,2 miljoner fått tillgång till toaletter som ett resultat av WaterAids arbete. WaterAid finns i Sverige sedan 2009. För mer information, besök www.wateraid.se


Kontaktpersoner

Anna Schön
Kommunikatör
Anna Schön