2013-12-06 10:18Nyheter

Ge en gåva för livet med H&M och WaterAid

null

I år kan alla julshoppare ge bort en julklapp som räddar liv! När du köper ett presentkort på H&M så går också en gåva till att förändra människors liv i slummen i Bangladesh genom tillgång till rent vatten och sanitet. Kampanjen gäller från den 15 november och till årsslutet.

För varje 100 kronor som ett presentkort laddas med på H&M i julhandeln, så donerar H&M Consious Foundation pengar till WaterAids arbete med att ge fattiga samhällen i Bangladesh varaktig tillgång till rent vatten, sanitet och god hygien.

H&M är en av WaterAids huvudpartners och internationellt har man samarbetat sedan 2002. Tillsammans kommer vi nu kunna förse ännu fler med möjligheten till ett bättre liv och hopp om en ljusare framtid, med rent vatten och sanitet!

Läs mer på H&Ms hemsida http://www.hm.com/se/cleanwater

(Bilden tillhör H&M.)


Om WaterAid

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar, och påverkar beslutsfattare globalt och nationellt att öka prioriteringar och insatser för dessa grundläggande behov. WaterAid har verksamhet i 34 länder och sedan starten 1981 har 28,2 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 28,2 miljoner fått tillgång till toaletter som ett resultat av WaterAids arbete. WaterAid finns i Sverige sedan 2009. För mer information, besök www.wateraid.se


Kontaktpersoner

Anna Schön
Kommunikatör
Anna Schön