2020-01-22 08:27Pressmeddelande

Torbjörn Granevärn blir ny förhandlingschef på Visita

Torbjörn Granevärn, tillträdande förhandlingschef Visita. Foto: pressbildTorbjörn Granevärn, tillträdande förhandlingschef Visita. Foto: pressbild

Torbjörn Granevärn har rekryterats som ny förhandlingschef till Visita. Han kommer närmast från Transportföretagen där han varit förhandlingschef för Svenska flygbranschen.

Torbjörn Granevärn har utsetts till ny förhandlingschef och chef för avdelningen arbetsrätt på Visita. Han kommer närmast från jobbet som vice vd och förhandlingschef på Svenska flygbranschen, som är en del av Transportföretagen. Innan dess var han chefsjurist på Visita under ett antal år.


- Jag ser fram emot detta roliga och intressanta uppdrag. Inte minst med tanke på den kommande avtalsrörelsen. Dessutom är besöksnäringen en fantastisk näring som växer och skapar jobb i hela landet, säger Torbjörn Granevärn.

- Det är glädjande att välkomna Torbjörn Granevärn tillbaka till Visita. Han har mycket stor erfarenhet och kunnande från såväl rollen som förhandlingschef som besöksnäringen. Han kommer få en nyckelroll i arbetet med att fortsätta stärka näringens attraktivitet, säger Jonas Siljhammar, vd Visita.

Torbjörn Granevärn börjar på Visita 1 mars.Om Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar cirka 5 400 medlemsföretag med över 7 800 verksamheter. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa och utvecklas och driva för besöksnäringen viktiga frågor.

Kontaktpersoner

Anne Burgess
Kommunikationsansvarig
Anne Burgess
Press- och mediekontakter