2019-02-26 10:46Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Awards Night i Göteborg

Uppdukat för gala. Foto: VisitaUppdukat för gala. Foto: Visita

På onsdag 27 februari är det dags för besöksnäringens Awards Night i Göteborg. Under kvällen kommer flera priser delas ut. Media är välkomna att följa galan på plats på Scandic Rubinen.

Besöksnäringen växer kraftig i Västsverige och Göteborg. De senaste tio åren är näringens jobbtillväxt i Västra Götaland mer än dubbelt så stor som den övriga arbetsmarknaden. För att uppmärksamma några av dem som gjort den kraftiga tillväxten möjligt anordnas Awards Night där bland annat följande priser delas ut:

Årets praktikföretag – till företag som tar väl hand om praktikanter och utvecklar dess yrkesfärdigheter.

Besöksnäringens talang – till talang på gymnasienivå eller äldre som visat stor yrkesskicklighet och vilja att utvecklas inom besöksnäringen.

Årets handledare – till handledare som skapar en kreativ och stimulerande lärandemiljö.

Årets yrkeslärare – till lärare som samverkar med näringslivet och inspirerar till att jobba med arbetslivsfrågor.

 

Media är välkomna att följa prisutdelningen på plats.

Var: Scandic Rubinen, Göteborg
När: 27 februari klockan 17.00



Om Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar drygt 5 000 medlemsföretag med över 7 000 verksamheter. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa och utvecklas och driva för besöksnäringen viktiga frågor.