2019-03-13 08:03Pressmeddelande

Anna Cederschiöld Stuart ny näringspolitisk chef

Anna Cederschiöld Stuart, näringspolitisk chef Visita.Anna Cederschiöld Stuart, näringspolitisk chef Visita.

Anna Cederschiöld Stuart har anställts som näringspolitisk chef på Visita. Hon har tidigare bland annat varit sakkunnig på statsrådsberedningen och näringsdepartementet samt ansvarig för samhällsrelationer på Systembolaget

- Anna Cederschiöld Stuart är en duktig och erfaren person som kan växla upp Visitas arbete med att lyfta fram besöksnäringens betydelse för jobb, tillväxt och integration i samhället, säger Jonas Siljhammar, vd för Visita.
- Anna tillträder en nyinrättad tjänst med huvudfokus att genom aktivt påverkansarbete förbättra villkoren för besöksnäringens företag.

- Jag ser fram emot att vara med och leda Visitas påverkansarbete och verka för en så bra lagstiftning och så välanpassade regler som möjligt till förmån för alla Visitas medlemmar. Med rätt förutsättningar kan Visitas medlemmar bidra till lösningar på flera av de utmaningar som Sverige står inför, säger Anna Cederschiöld Stuart, näringspolitisk chef Visita.


Om Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar drygt 5 000 medlemsföretag med över 7 000 verksamheter. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa och utvecklas och driva för besöksnäringen viktiga frågor.

Kontaktpersoner

Jonas Partheen
Presschef
Jonas Partheen
Press- och mediekontakter.