2022-02-21 15:56Pressmeddelande

Dags för Roslagens destinationsdag 2022

Sofie Gunnarsson, PlacebranderSofie Gunnarsson, Placebrander

Roslagens destinationsdag är en dag för nätverkande och inspiration för Roslagens besöksnäring. Årets branschträff anordnas den 17 mars kl. 15-20.00 på Runö Möten & Events, Åkersberga.

– Efter en tid av restriktioner ser vi fram emot att få träffas på riktigt för nätverkande, nyheter och trendspaning, säger Gisela Norén, VD Visit Roslagen.

Årets huvudtalare Sofie Gunnarsson från Placebrander, är också moderator för dagen. Roslagens nybildade Destinationsråd kommer att berätta mer om det fortsatta arbetet med Roslagens destinationsstrategi 2030. Det blir också panelsamtal och gott om tid för nätverkande.

– Vi ser också fram emot att få berätta mer om året som varit och dela med oss av kunskaper och erfarenheter från projekten ”Leder i Roslagen – Året runt” & ”Reload Roslagen”, säger Gisela Norén.

Bussar kommer att gå från Öregrund, Östhammar och Norrtälje.

Ta del av programmet och boka din plats via länken

Roslagens Destinationsdag arrangeras i samarbete med Roslagens destinationsråd.


Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB arbetar för utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Denna pärla omfattar de fyra skärgårdskommunerna Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar. Roslagen är havet, skärgården, bruken och småstäderna.