2019-11-04 09:00Press release

Star Clippersin uusi risteilyesite 2019-2021

Royal ClipperRoyal Clipper

Näinä aikoina, kun tulevaisuuden ilmastoajattelu on jo osa jokaisen arkipäivää, on risteilyn varaaminen Star Clippersin upeilla aluksilla paitsi vastuullinen teko, myös mahdollistaa monia uusia kokemuksia: sen fantastisen hiljaisuuden ja rauhan tunteen, jonka vain meri voi antaa purjelaivamme lipuessa uuteen satamaan ja matkakohteisiin, joita ei koskaan olisi uskonut kokevansa.  

Yrityksen perustaja Mikael Krafft aloitti liiketoiminnan jo yli 30 vuotta sitten ja on siitä lähtien toivottanut sekä ensikertalaiset että uskolliset Star Clippersin risteilyvieraat tervetulleiksi laivalle. Hän on aina kuunnellut myös herkällä korvalla vieraidensa toiveita voidakseen kehittää Star Clippersin risteilytuotteen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä – unelmatuotteeksi, jonka keskiössä on matkustajien hyvinvointi ja toteuttajana laivojen huippuunsa trimmattu ammattilaistiimi.

Star Clippersin kolme purjelaivaa, Star Flyer, Star Clipper ja Royal Clipper tekevät risteilyjä Välimeren, Karibian ja Aasian kauneimpiin satamiin. Risteilyt ovat kestoltaan eri pituisia ja aktiviteeteissa riittää valinnanvaraa sekä rauhallista matkantekoa arvostavalle että seikkailuhenkiselle matkustajalle.

Tulevan risteilykauden uutuuksia  

AASIA

Vuoden 2020 yhtenä uutuutena ovat risteilyt Singaporeen, Malesiaan ja myös ”kookospähkinäsaarena” tunnetulle Thaimaan Ko Samuille toukokuusta lokakuuhun. Rentouttavalla risteilyllä on mahdollisuus muun muassa snorklaukseen Pulau Tenggolin upeissa vesissä sekä vierailuun Pulau Tiomanin Marine Parkissa.

2. toukokuuta 2020, 7 yön risteily Star Clipperillä Koh Samuilta Singaporeen, alkaen 1 810 € per henkilö kahden hengen hytissä.

Kevään ja syksyn 2020 aikana voi myös lähteä mukaan 11 yön risteilylle Singaporen ja Malesian Kota Kinabalun välillä, jonka aikana pääsee tutustumaan Borneon ainutlaatuiseen eläinmaailmaan sekä käymään Mirin kansallispuistossa.

22. syyskuuta 2020, 11 yön risteily Star Clipperillä Kota Kinabalusta Singaporeen, alkaen 2 845 € per henkilö kahden hengen hytissä.

Huhtikuussa lanseeraamme uuden 10 yön kiertoristeilyreitin  Thaimaan Ko Samuilta käsin. Sen käyntikohteina ovat muun muassa Ko Pha Ngan,  Ko Wua Ta Lap, jossa voi tutustua Ko Mae Ko’n kansallispuistoon, Pattaya sekä Kambodžan Koh Rong.  Kambodžan pysähdyksen aikana on myös mahdollisuus tehdä retki upealle Angkor Watin temppelialueelle, joka on Unescon maailmanperintökohde.

22. huhtikuuta 2020, 10 yön risteily Star Clipperillä, kiertoristeily Koh Samuilta, alkaen 2 585 € per henkilö kahden hengen hytissä.

 

VÄLIMERI

Yli 4000 vuoden taakse ulottuva historia, maalaukselliset pikkukylät ja värikylläiset maisemat – tuskin tarvitsee todistella, että läntinen Eurooppa tarjoaa aivan ainutlaatuista koettavaa.  

Uutuutena ensi vuonna on 11 yön risteily Roomasta Venetsiaan (Italia), jolla pysähdytään muun muassa Korfulla (Kreikka), Kotorissa (Montenegro) sekä Dubrovnikissa ja Visissä (Kroatia). Mahdollista on myös tehdä retki Caprille sekä Pompeijin rauniokaupunkiin. Luvassa on siis täydellinen yhdistelmä historiaa ja nautintoja vieraillessamme risteilyreitin idyllisissä pikku kylissä.

13. kesäkuuta 2020, 11 yön risteily Royal Clipperillä Roomasta Venetsiaan, alkaen 3 275 € per henkilö kahden hengen hytissä.

ATLANTTI

Atlantin ylitys purjelaivalla on varmaan monen unelmissa, ja hiljattain mekin olemme voineet seurata tv:n välityksellä joukkoa suomalaisjulkkiksia purjehtimassa valtameren yli. Star Clippers tarjoaa nyt risteilyvierailleen saman mahdollisuuden, mutta huomattavasti mukavammalla tavalla, 15-16 päivän risteilyllä. Lähdöt ovat huhtikuussa sekä loka-marraskuussa. Toinen reitti kulkee Las Palmasista St. Marteenille ja toinen Lissabonista Barbadokselle.

22. lokakuuta 2020, 16 päivän risteily Royal Clipperillä Lissabonista Barbadokselle, alkaen 2 095 € per henkilö kahden hengen hytissä.

 

KARIBIA

Pohjoismaisittain kiinnostava reitti lienee 7 päivän Treasure Islands -kiertoristeily St. Maartenilta, jonka aikana käydään monilla Karibianmeren pikkusaarilla: Anguilla, Tortola, Beef Island, Norman Island, St. Kitts ja St. Bart – viimeksi mainittu saari kuului Ruotsille vuosina 1784-1878 ja sen pääkaupunki on nimeltään Gustavia!

5. joulukuuta 2020, 7 yön risteily  Star Flyerilla, Treasure Islands-kierros, alkaen 1 685 € per henkilö kahden hengen hytissä.

 

Tässä vain muutamia makupaloja vuoden 2020 purjehduksista. Koko laajaan risteilytarjontaamme pääsee tutustumaan uudessa esitteessämme.

Hintoihin ei sisälly satamamaksuja eikä lentomatkoja risteilyjen lähtö- ja tulosatamiin.

Varaukset matkatoimistoista tai suoraan Star Clippersiltä, sähköposti info.monaco@starclippers.com, puhelin  +377  97978400,  www.starclippers.com

 

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurinta purjealusta ja neljäs on parhaillaan rakenteilla. Alukset voivat laskea ankkurit pieniinkin poukamiin ja käydä satamissa, joihin suuremmat risteilylaivat eivät pääse. Laivojen tunnelma ja mukavuudet ovat kuin yksityisellä jahdilla.

Huomaavainen miehistö pitää yllä korkeaa palvelutasoa ja kaikilta kolmelta alukselta löytyvät tilavat tiikkiset ulkokannet, uima-altaat, rento ruokaravintola, ulkokannen kutsuva Tropical Bar ja tunnelmallinen Piano Bar. Alusten koko mahdollistaa korkealuokkaisen majoituksen ja erinomaiset ateriat.

Kaksi pienempää alusta, Star Flyer ja Star Clipper, voivat ottaa vastaan 170 asiakasta 74 hengen miehistöllä. Royal Clipperiin mahtuu 227 matkustajaa, joista huolehtii 106 hengen miehistö.

 

 

Description

 

 


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Christine Engen
Creative Director & CEO
Christine Engen