2019-02-20 16:53Press release

Minkä risteilyn Karibialle valitsisin?

Karibia on ainutlaatuinen paratiisi. Sen monet saaret ja kohteet odottavat sinua. Star Clippersin purjealukset ovat täydellinen tapa lähteä seikkailulle. Mutta mihin risteilymatka sinut vie?

Star Flyer nostaa purjeet ja singahtaa laineille tulivuorisaarten keskelle, Karibianmeren uskomattoman sinisille vesille. Karibia tunnetaan loistavista purjehdussääolosuhteistaan, jotka mahdollistavat mukavan rentouttavan matkanteon. Sinun pitää vain valita oma reittisi. 

Sademetsiä ja viidakkoretkiä

Star Flyerin eteläisellä reitillä vieraillaan Leewardsaarilla ja St. Maartenilla. Voit nousta maihin Dominicalla, joka houkuttelee luontopolulle sademetsien halki Cabrits National Parkissa. Sen joet ja vesiputoukset tarjoavat jännittäviä retkimahdollisuuksia. Matkan varrelle jää myös perhosen muotoinen Guadeloupen saari, jonka kansallispuistossa odottavat viidakot ja fumarolit.

Nevisin saarella voit käydä oikealla plantaasilla ja nähdä kuuluisan Montpelier-talon, jossa historialliset monumentit yhdistyvät luksushotelliin. 

Unohtumaton elämys odottaa Antigualla, jossa voit kohdata ison, varovaisen keihäsrauskun Stingray Cityssa. Voit touhuta rauskujen kanssa niiden luontaisessa ympäristössä, valkoisen hiekkapohjan ja värikkään koralliriutan kristallinkirkkaassa vedessä.

26. tammikuuta 2019, Star Flyerin 7 yön risteily Leewardsaarille, alkaen 1 740 € per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä.  

Hyvinvointiristeily

Jos mielesi tekee teemaristeilylle, voit tällä matkalla keskittyä hyvinvointiin ja terveyteen kuntoilun ja joogatuntien avulla. Nouse ylös aikaisin ja saavu aurinkokannelle, jossa ohjaaja antaa sinulle uutta energiaa ja auttaa notkistamaan vartaloasi. Tunne, kuinka keho vahvistuu päivä päivältä ohjauksen ja käytännön neuvojen avulla. Harjoitukset on räätälöity vastaamaan omaa tasoasi.

Tervehdi aamuaurinkoa, tunne hikipisarat otsallasi ja aloita päiväsi uusin voimin. Harjoittelun jälkeen pääset nauttimaan ihanasta aamiaisbuffetista tuoreiden mehujen, hedelmien, jogurtin ja muiden terveyttä edistävien herkkujen voimalla.

23. maaliskuuta 2019, Star Flyerin 7 yön teemaristeily Leewardsaarille, alkaen 1 740 € per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä. 

Kyyhkysten maa

Tortola on Brittiläisten Neitsytsaarten suurin saari ja tunnetaan paikallisten keskuudessa ”kyyhkysten maana”. Se on sekoitus palmurantoja, vilkasta meren elämää ja kiehtovaa historiaa. Maihin noustaan rehevien vuorten ympäröimässä tyynessä, trooppisessa merenlahdessa. Satamakaupungin täyttävät markkinat, puodit ja ravintolat.

White Bay Beach on nimetty yhdeksi maailman parhaista rannoista. Suoraan valkoisen pehmeän hiekan peittämiltä rannoilta pääsee ihailemaan kukoistavaa koralliriuttaa. Tarjolla on kaikkea mahdollista rentoutumiseen, vesiurheiluun ja aktiviteetteihin. Kokemuksen kruunaavat palkitut rantabaarit.

16. maaliskuuta 2019, Star Flyerin 7 yön risteily Treasure Islands, alkaen 1 740 € per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä.

3 päivän miniristeily

Tämä vaikuttava risteily alkaa Philipsburgista St. Maartenilta.  Matka vie St. Bartsin saaren Gustaviaan, joka tunnetaan punakattoisista taloistaan ja sen kodikasta satama-aluetta hallitsevat gourmet-ravintolat, taidegalleriat ja verovapaat kaupat. 

Täällä voit vierailla Fort Gustaven punavalkoisessa majakassa, josta avautuvat hienot näköalat kauniiseen ympäristöön ja kauas merelle. Risteilyn aikana poikkeamme myös muutamilla Karibian parhaista rannoista hengähtämässä ja lataamassa akkuja.

6. maaliskuuta 2019, Star Flyerin 3 yön risteily Treasure Islands, alkaen 745 € per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä.

Seikkailusi Karibialla odottaa!

Varaukset matkatoimistostasi tai suoraan Star Clippersiltä, sähköposti: info.monaco@starclippers.com, puh. +377 97978400 tai osoitteesta www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurimpiin lukeutuvaa purjealusta. Neljäs, Flying Clipper, liittyy joukkoon lähiaikoina ja on valmistuessaan maailman suurin viisimastoinen purjealus. Kaikki alukset pääsevät purjehtimaan pieniin satamiin, joihin suurilla risteilylaivoilla ei ole asiaa. Olo aluksella onkin kuin yksityisellä jahdilla.

Ystävällinen miehistö huolehtii korkealuokkaisesta palvelusta. Kaikilla kolmella aluksella on tiikkiset ulkokannet, uima-allas, rento tunnelma, mukava Tropical Bar ja pianobaari. Laivat ovat riittävän isoja tarjotakseen korkeatasoiset majoitus- ja ateriapalvelut. Kahteen pienempään laivaan, Star Flyeriin ja Star Clipperiin, mahtuu molempiin 170 risteilyvierasta ja 74 hengen miehistö. Royal Clipperissa on tilaa 227 matkustajalle, joita palvelee 106 hengen miehistö.

DescriptionAbout United Spirit Nordic

Edustamme matkailualan yrityksiä tarkoituksenamme inspiroida ihmisiä matkustamaan. Suhdetoiminnan, myyntitapahtumien ja markkinoinnin kautta autamme kansainvälisiä matkailu-, hotelli-, lifestyle- ja ilmailualan yrityksiä saavuttamaan tämän tavoitteen. Vuosien käytännön kokemukseen perustuvien toimenpiteiden avulla tuomme esiin asiakkaidemme vahvuuksia, vahvistamme heidän näkyvyyttään ja kasvatamme heidän liiketoimintaansa. Erikoisosaamistamme on pohjoismainen matkailuala. Luomme yhteyksiä asiakkaidemme ja pohjoismaisen matkailuelinkeinon, matkailumedian ja matkailuvaikuttajien välillä. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa ja kotimme on Pohjoismaissa, mutta leikkikenttänämme on koko maailma.