2023-08-23 16:34Press release

Matkailu-uutisia United Spirit Nordicilta

Matkailu-uutisia United Spirit Nordicilta

Hyvät ystävät,

Tässä jälleen päivitystä meiltä – pohjoismaiselta suosikkiagentuuriltanne!

Olette varmaan samaa mieltä siitä, että kesä on kulunut vähän liian nopeasti. Tuskin ehdimme kaivaa sandaalit ja shortsit esiin, kun oli jo aika etsiä huivit, sadevaatteet ja kumisaappaat. Toivotaan silti, että loppukesästä tulee lämpimämpi ja kuivempi – 7-9-13!

Sillä välin voit katsella ikkunasta sadetta ja haaveilla ihanista matkakohteista. Meillä on hyviä ehdotuksia, joista voit unelmoida ja kirjoittaa. Kohteissamme tapahtuu paljon jännittävää tässä kuussa.

Nauti!

St Martin’s Friendly Cuisine 

Tämänvuotinen gastronominen festivaali lähestyy hyvää vauhtia. 11.–22. marraskuuta karibialainen saari muuttuu kulinaariseksi paratiisiksi, jossa järjestetään kilpailuja, kokkaustunteja, konsertteja ja bileitä, jonka ravintoloilla on erityisiä festivaalitarjouksia ja jonka gastronomisessa ”kylässä” myydään paikallisia tuotteita kojuissa.

Tämän johdosta matkailukeskus on nyt ensimmäistä kertaa julkaissut “Friendly Cuisine” -oppaan. Opas johdattaa St Martinin gastronomian saloihin, ja voit lukea festivaalin kahdesta ensimmäisestä vuodesta, kilpailuja voittaneista kokeista ja ravintoloista sekä yleiskatsauksen St Martinin ravintoloista.

Uudesta esitteestä löytyy monenlaisia inspiraation lähteitä liittyen St Martinin gastronomiseen festivaaliin ja gastronomiaan yleensä. Tietoa on tarjolla jopa saaren lääkinnällisistä kasveista ja kalastuskulttuurista. Tutustu ja lataa Friendly Cuisine #1 -opas täältä.

Jos haluat jakaa joitakin näistä makupaloista lukijoidesi kanssa, jotta yhä useampi ruokaa rakastava pohjoismaalainen haluaisi matkustaa länteen ja kokea tämän elämyksen, ota yhteyttä Lotteen. Häneltä saat kuvia viime vuoden festivaalista ja ravintoloista, luonnosta ja monista paikoista saarella.

VIVA Cruises

VIVA Cruises on ehdolla tämän vuoden Silver Travel Awards 2023 -palkintojen kategoriassa  Best River Cruise Line. Voit käydä äänestämässä täällä. Silver Travel Awards keskittyy palkitsemaan matkailuyrityksiä, jotka panostavat erityisesti iäkkäämpiin matkustajiinsa, ja VIVA Cruises todella loistaa tässä!

United Spirit Nordic on ollut VIVA Tiaran kyydissä muulloin kuin koulujen lomien aikana. Tällöin useimmat matkustajat ovat iäkkäämpiä, joten pääsimme kokemaan, mitä VIVA Cruises tarkalleen tarjoaa ”silver”-matkustajilleen.

Reissussa ei suinkaan ollut tylsää! Laivalla oli paljon hauskaa ja mukaansatempaavaa tekemistä, ja livemusiikkia esitti joka ilta VIVA Tiaran oma laivamuusikko. Kävelyrajoitteisille asiakkaille olosuhteet ovat täydelliset, sillä laivassa on tyylikäs hissi ja ramppi laivaan nousua varten, ja laivan henkilöstö on kohteliasta ja ystävällistä.

Lisäksi risteilyn johtaja järjesti sosiaalisia aktiviteetteja, kuten Bankoa ja visailuillan – nämä pikkujutut tekivät osaltaan matkasta niin nautittavan.

Monet ryhmät, kuten seniorikansalaisten kerhot, käyvät VIVA Cruises -risteilyillä ja tuovat oman matkaoppaansa/kääntäjänsä. Isossa ryhmässä matkustaminen voi olla logistinen haaste, ja jokiristeily tarjoaa tässä suhteessa monia etuja.

Matkalle lähdetään upeisiin maisemiin, ja laivalla on tarjolla hyvää ruokaa ja paljon luksusta. On aikaa ja tilaa viettää aikaa yhdessä ja nauttia lomasta miettimättä arkisia asioita. Ja koska alus pysähtyy eri satamissa päivittäin, matkailija pääsee kokemaan myös monipuolisia kulttuurielämyksiä.

VIVA-risteilyt houkuttelevat kuitenkin myös hieman nuorempaa väestöä. Tarjolla on muun muassa kulttuurisesti monipuolisia reittejä, kuten Cityhopping Alankomaissa, Belgiassa, Itävallassa tai muissa Euroopan maissa, sekä viininmaisteluun keskittyviä risteilyjä. Tutustu yrityksen kotisivuihin ja siellä esiteltyyn matkatarjontaan.

Saudi-Arabia

Tässä kuussa on viimeinen tilaisuus kokea Scripts and Calligraphy -näyttely “Paths to the Soul” Saudi-Arabian Riadissa. Tämä jännittävä näyttely tutkii arabiankielisen kirjoituksen roolia viestinnän välineenä ja kauneuden ja hengellisyyden välittäjänä.

Näyttelyissä on mukana 34 kalligrafia 11 maasta, joista 12 on kotoisin Saudi-Arabiasta. Mukana on myös 19 nykytaiteilijaa ja suunnittelijaa, jotka edustavat 12 eri kansallisuutta – heistä neljä on Saudi-Arabiasta.

Paths to the Soul kutsuu vieraat tutustumaan maan kulttuuriperintöön ja astumaan aistilliselle matkalle arabialaisen kalligrafian pariin. Kokemus on ainutlaatuinen, ja näyttely on avoinna 2. syyskuuta saakka. Lue lisää Visit Saudi -sivuilta.

Musiikillisella rintamalla Saudi-Arabialla on myös paljon tarjottavaa. AZIMUTH-festivaali järjestetään 21.–22. syyskuuta Alulassa. Tässä historiallisessa, täysin uniikissa paikassa voit tanssia alueen suurimpien nimien musiikin tahtiin auringonlaskusta auringonnousuun.

Tänä vuonna pääset kuulemaan artisteja kuten Vinyl Mode, Dish Dash, Cosmicat, Kayan, Baloo ja Zone+. Lue lisää festivaalista Experience Alulan kotisivuilta.

Oman

Omanissa on niin ikään aika juhlia. Jabal al Akhdar -festivaali järjestetään tänä vuonna 3.–19. elokuuta. Tarjolla on aktiviteetteja lapsille, teatteriesityksiä ja ruokakojuja, joista saa sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja.

Tarjolla on myös juoksu- ja maastopyöräilykilpailuja, mahdollisuus kokeilla varjoliitoa tai katsoa lasershow’ta sekä kuunnella kuninkaallisen vartiokaartin – The Royale Guard Music Band – soittoa.

Jabal al Akhdar on kesäkuukausina houkutteleva kohde johtuen vuoristoisen alueen hieman viileämmistä lämpötiloista. Jabal al Akhdar tarkoittaa käännettynä ”vihreää vuorta”, ja se kuuluu Al Hajar -vuoristoon Omanissa.

Niin paikalliset kuin kansainvälisetkin turistit vierailevat mielellään alueella, sillä rehevät laaksot ja yli 3000 metrin korkeuteen nousevat vuorenhuiput tekevät siitä yhden Omanin kauneimmista paikoista.

Jos sinulla on kysyttävää kohteistamme tai tarvitset kuvia tai lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä Lotteen.


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen