2020-02-27 08:30Press release

Luksusristeilylle hyvällä omallatunnolla: uusi VIVA ONE aloittaa liikenteen kesäkuussa 2021

VIVA Cruises, yksi maailman johtavista jokiristeilyvarustamoista, tarjoaa kesästä 2021 alkaen risteilyjä aivan uudella, yhtiön uusinta design-ajattelua edustavalla aluksella. Uusi laiva tulee käyttämään edistyksellistä hybriditeknologiaa, joka tulee olemaan kaikkein ympäristöystävällisin tapa matkustaa Euroopan jokia pitkin. Alukseen tulee 95 hyttiä ja sviittiä, kolme eri ravintolaa ja laaja valikoima palveluita, joista pääsee nauttimaan risteilyillä luonnonkauniilla Tonavalla.

Alus, joka on jo saanut kasteessa nimen VIVA ONE, liittyy yhtiön 10 eksklusiivisen risteilylaivan joukkoon ja seuraa hiljattain lanseerattua VIVA TIARAa toisena VIVA Cruisesin oman lipun alla purjehtivana aluksena.

Laivan neitsytristeily tapahtuu Tonavaa pitkin 26. kesäkuuta – 3. heinäkuuta 2021. Lähtö on Frankfurtista ja pysähdyspaikkoina ovat Miltenberg, Würzburg ja Nürnberg ennen ensimmäisen matkan määränpäätä, maalauksellista Passauta. Neitsytmatkan hinnat alkavat noin 1200 eurosta.

Aluksella on 87 tilavaa hyttiä ja 8 sviittiä, jotka kaikki on sisustettu keveillä vaaleansinisen ja vihreän sävyillä ja moderneilla kalusteilla. Risteilyvieraita hemmotellaan luksuskosmetiikkamerkki Ritualsin kauneudenhoitotuotteilla, hyvin varustellulla spa- ja hyvinvointiosastolla, josta löytyvät myös sauna ja höyrysauna sekä kuntosali, ja ulkokannella sijaitsevalla porealtaalla.

Onnistuneeseen risteilymatkaan kuuluvat erottamattomana osana korkealuokkaiset ateriat. Niistä vastaavat VIVA ONE’n kolme ravintolaa. Kaikki kuuluvat VIVA All-Inclusive -risteilypaketin hintaan. Riverside on laivan pääravintola joustavine aukioloaikoineen tarjoten sekä aamiaista, lounasta että päivällistä. Moments tarjoaa ensiluokkaisia erikoisuuksia kevyen viihteen saattelemana ja kolmantena vaihtoehtona VIVA Bistro rennompaa tunnelmaa ja laajan valikoiman pikkupurtavaa ja kevyitä annoksia, kuten voileipiä, salaatteja ja burgereita. Myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu ravintoloiden ruokalistoilla.

- Olemme tosi innoissamme uudesta laivastamme ja iloisia päästessämme näyttämään asiakkaillemme yhtiömme uusimmat palvelumuotoilu- ja design-ratkaisut, jotka otamme käyttöön VIVA ONElla. Olemme varmoja, että ne tulevat olemaan eurooppalaisten jokiristeilyjen ehdotonta huippua, sanoo VIVA Cruisesin johtaja Andrea Kruse,  joka samalla lupaa, että yhtiön laivastoon tulee myöhemmin liittymään lisää vastaavanlaisia aluksia.

 

VIVA ONEn kokonaisvaltainen skandinaavinen design herättää varmasti myös suomalaisten kiinnostuksen. Kestävyys on alusta alkaen ollut aluksen suunnittelun lähtökohtana yhdessä edistyksellisen hybriditeknologian ja rikittömän GTL-polttoaineen käytön kanssa, jotka vähentävät merkittävästi laivan hiilidioksidipäästöjä. Muovin kulutuksen vähentäminen aluksella ja ympäristöystävällisempien materiaalien käyttö ovat myös askeleita oikeaan suuntaan.  

Lisätietoja VIVA Cruisesista löytyy osoitteesta www.viva-cruises.com/en

 

Toimituksille  

VIVA Cruises kutsuu kohtaamaan Euroopan parhaimmillaan – hyvässä seurassa, miellyttävällä risteilyllä halki kauneimpien maisemien, höystettynä laivan ensiluokkaisilla palveluilla.

Tiedämme, että asiakkaamme eivät ole samanlaisia, eivät myöskään heidän toiveensa. Siksi VIVA Cruisesin tärkein tehtävä on varmistaa vieraillemme tilaisuus matkustaa mahdollisimman joustavasti samalla kun teemme heille helpoksi ja yksinkertaiseksi tehdä oikeita valintoja.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus risteilyistä Euroopan suosituimpiin kohteisiin ja voimmekin ylpeinä tarjota aivan omaa luokkaansa olevia risteilyelämyksiä. Jokiristeilyt pitkin kauneimpia ja tunnetuimpia eurooppalaisia vesireittejä, kuten Tonava, Elbe, Rhône, Seine ja Mainin-Tonavan kanava, samoin kuin vierailut ajattomiin pikkukaupunkeihin ja kyliin sekä mantereen upeimpiin pääkaupunkeihin ovat taatusti rikastuttava ja inspiroiva kokemus.  About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.

Contacts

Christine Engen
Creative Director & CEO
Christine Engen