2020-02-25 09:30Press release

VIVA Cruises panostaa Pohjoismaihin – jokiristeilyjen suosio kasvaa

VIVA Cruises on saksalainen risteilyvarustamo, joka järjestää jokiristeilyjä Euroopan suurilla joilla. Yritys on tunnettu korkeasta laadustaan ja laivojensa rennosta tunnelmasta. Hiljattain se nimitti tanskalaisen United Spirit Nordicin vastaamaan risteilyjensä pr-toiminnasta Pohjoismaissa. Uudella panostuksellaan Pohjoismaihin VIVA Cruises odottaa kiinnostuksen jokiristeilyjä kohtaan edelleen kasvavan myös täkäläisillä markkinoilla.

Andrea Kruse, COO, VIVA Cruises kertoo uudesta yhteistyöstä:
”Olemme tosi iloisia ja hyvin optimistisia United Spirit Nordicin kanssa alkavan yhteistyön suhteen ja mahdollisuudesta esitellä VIVA Cruises Pohjoismaissa ja vahvistaa asemaamme pohjoismaisilla markkinoilla”.

Christine Engen, CEO, United Spirit Nordic sanoo yhteistyöstä: "Olemme hyvin iloisia mahdollisuudesta auttaa VIVA Cruisesia kasvattamaan markkinaosuuttaan pohjoismaisilla markkinoilla ja hyvin motivoituneita tulevasta SEAVENTURE-aluksen lanseerauksesta Pohjoismaissa vuonna 2021”.

VIVA Cruises on perustettu vuonna 2018 ja sen pääkonttori sijaitsee Düsseldorfissa, Saksassa. Yhtiö on tunnettu eksklusiivisista jokiristeilyistään. Sen risteily- ja retkivalikoima käsittää kaikki Euroopan suuret joet: Tonava, Elbe, Mosel, Rein, Rhône, Seine ja Mainin-Tonavan kanava. Vuonna 2020 varustamon lipun alla liikennöi 10 jokiristeilylaivaa, joista osa, kuten lippulaiva VIVA TIARA, tekee risteilyjä vuoden ympäri ja osa vain tiettyinä ajankohtina.

VIVA Cruisesin risteilyt on suunnattu kansainväliselle asiakaskunnalle ja tarjoavat joustavan, korkealuokkaisen risteilykokemuksen Euroopan parhaissa kohteissa. Nykyaikaiset, matkustusmukavuudeltaan ensiluokkaiset alukset ja viiden tähden palvelutaso, jossa asiakas on aina keskiössä tarjoavat vertaansa vailla olevan risteilykokemuksen. Laivoilla voi nauttia maailmanluokan ruokaa ja juomaa ensiluokkaisissa ravintoloissa ja loungeissa. Eksklusiiviset kauneudenhoitotuotteet aluksille toimittaa tunnettu Rituals-brändi. Kaikilla aluksilla on WIFI-yhteydet ja hyteissä maksuton minibaari.

Vuoden 2021 aikana VIVA Cruisesin laivastoon liittyy uusi MS SEAVENTURE tekemään Expedition-risteilyjä. SEAVENTURE, joka on aiemmin liikennöinyt MS Bremen-nimellä Hapag Lloyd-varustamolla, aloittaa neitsytmatkansa Amsterdamista 15. toukokuuta 2021. Laiva on suunniteltu erityisesti poikkeavia sääolosuhteita silmälläpitäen, ja erikoisrakenteensa ansiosta se on hyvin ohjattavissa ja voi muuttaa kurssiaan lyhyelläkin varoitusajalla. Tämä tekee siitä erityisen sopivan eläinten ja luonnonilmiöiden tarkkailuun. Aluksella on myös korkein jääluokitus, 1A-luokka, mikä tekee siitä hyvin käyttökelpoisen pohjoisille vesille.

 

Lisätietoja VIVA Cruisesista löytyy osoitteesta www.viva-cruises.com/en/about-us/

Varaukset matkatoimistoista tai VIVA Cruisesin yhteydenottolomakkeella, puhelimitse +49 211  2740 3250 tai sähköpostilla info@viva-cruises.com .

Lisätietoja VIVA Expeditionsista löytyy osoitteesta www.viva-cruises-expeditions.com/

Varaukset matkatoimistoista tai VIVA Expeditionsin yhteydenottolomakkeella, puhelimitse  0-0800-100-900-80 tai sähköpostilla info@viva-cruises-expeditions.com

Lisätietoja VIVA Cruisesista Pohjoismaissa, yhteyshenkilö Christine Engen, christine@unitedspiritnordic.com tai puhelimitse +45 2810 2434

 


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.

Contacts

Christine Engen
Creative Director & CEO
Christine Engen