2019-05-14 11:28Press release

Joogaa laineilla ja Idän ihmeitä

Yoga on deckYoga on deck

Hallitsetko jo "joutsenen", "soturin" ja "koiran" kuivalla maalla? Nyt pääset haastamaan itsesi vähän erilaisella jooga-alustalla – meren aalloilla. Löydä sisäinen tasapainosi merellä Star Clipperin joogaristeilyllä.

Jooga on suosittua terveyttä edistävää toimintaa, ja se on yksi parhaita tapoja saavuttaa sisäistä rauhaa meditaation avulla. Nyt onkin aika antaa mielensä avautua, kun Star Clippers tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa joogaa aivan uudella tavalla. Lähde mukaan joogaristeilylle Balille tai Thaimaahan ja kohoa joogatasollasi yksi askel ylemmäs.

Joogaohjaajamme järjestävät aikaisia aamuharjoituksia ulkokannella, jossa pääset tervehtimään aamuaurinkoa laineiden kepeässä liikkeessä.

Merijooga kutsuu haastamaan itsensä ja ottamaan seuraavan askeleen. Löydä sisäinen tasapainosi ja tunne miten kehosi kiittää sinua. Joogatunnit toteutetaan upeassa ympäristössä Star Clipperin tiikkisellä aurinkokannella, taustanaan Balin ja Thaimaan kauniit maisemat.

Löydä Bali ja Thaimaa

Star Clippersin joogaristeilyllä pääset sekä harjoittamaan kansijoogaa että löytöretkelle maihin matkakohteissamme Balilla ja Thaimaassa.

Star Clipper purjehtii aivan Balin Lovina Beachin rantaan, jonne isot risteilyalukset eivät mahdu. Balilla pääset näkemään upeita kohteita, kuten mahtavan Ulun Danu -temppelin ja luonnonihmeitä, muun muassa Sendang Gile -vesiputouksen Rinjani-vuoren juurella.

Joogaristeilyt Thaimaahan tehdään joko Singaporesta Phuketiin tai kiertomatkana Phuketin ympäristössä.  Rikastuta mieltäsi unelmien kaupungissa Malakassa – tai Singaporessa, metropolissa, joka ei koskaan tuota pettymystä. Tai vieraile kiehtovissa buddhalaistemppeleissä syleilemässä omaa karmaasi.

Oletko vasta aloittelija?

Osallistuaksesi Star Clippersin joogaristeilylle sinun ei tarvitse olla kokenut jooga-asiantuntija. Harjoituksissa huomioidaan osallistujien taso ja oma rytmi. Ohjaajamme ovat aina valmiina auttamaan ja opastamaan.

Joogaristeilylle voit myös huoletta ottaa mukaan tyttöystävän, anopin, siskon tai puolison nauttimaan meditaatiosta, haasteista ja unohtumattomista matkakokemuksista.

31. heinäkuuta 2019, 10 yön risteily Star Clipperillä Balille, joogaohjaajana Selwa Tazi, alkaen 2 535 € per henkilö kahden hengen hytissä.

31. elokuuta 2019, 7 yön risteily Star Clipperillä Balille, joogaohjaajana Rebecca Cusimano, alkaen  1 774 € per henkilö kahden hengen hytissä.

26. lokakuuta 2019, 7 yön risteily Star Clipperillä Singaporesta Phuketiin, joogaohjaajana Rebecca Cusimano, alkaen  1 775 € per henkilö kahden hengen hytissä.

2. marraskuuta 2019, 7 yön risteily Star Clipperillä Phuketista Phuketiin, joogaohjaajana Liliana Skinner, alkaen 1 775 € per henkilö kahden hengen hytissä.

Joogaristeilyjä on tarjolla myös Välimerellä. Lue lisää teemaristeilyistä

Ilmoitettuihin hintoihin ei sisälly satamamaksuja tai lentoja risteilyn lähtö- ja tulosatamiin.

Varaukset matkatoimistoista tai suoraan Star Clippersiltä, info.monaco@starclippers.com, puh. +377 9797 8400, www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurinta purjealusta ja neljäs on parhaillaan rakenteilla. Alukset voivat laskea ankkurit pieniinkin poukamiin ja käydä satamissa, joihin suuremmat risteilyalukset eivät pääse. Laivojen tunnelma ja mukavuudet ovat kuin yksityisellä jahdilla.

Huomaavainen miehistö pitää yllä korkeaa palvelutasoa ja kaikilta kolmelta alukselta löytyvät tilavat tiikkiset ulkokannet, uima-altaat, rento ruokaravintola, ulkokannen kutsuva Tropical Bar ja tunnelmallinen Piano Bar. Alusten kokoluokka mahdollistaa korkealuokkaisen majoituksen ja erinomaiset ateriat.

Kaksi pienempää alusta, Star Flyer ja Star Clipper, voivat ottaa vastaan 170 asiakasta 74 hengen miehistöllä. Royal Clipperiin mahtuu 227 matkustajaa, joista huolehtii 106 hengen miehistö.

 About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.