2019-04-16 05:00Press release

Borneo on täynnä eksotiikkaa – kolme erilaista kulttuuria yhdellä kertaa

Yksi Star Clipperin uutuusristeilyistä vie Borneon eksoottiselle saarelle, jossa voit samaan aikaan kokea kolme erilaista kulttuuria.

Tänä keväänä Star Clipper purjehtii kohti uusia seikkailuja Borneoon. Borneo on maailman kolmanneksi suurin saari, jolle mahtuvat Malesian, Brunein ja Indonesian parhaat palat. Matkalla näihin mielenkiintoisiin kohteisiin tutustumme muun muassa kiinalaistemppeliin, valtavaan kansallispuistoon ja Kaakkois-Aasian suurimpaan vuoreen.

Kota Kinabalu on pohjoisen Borneon pääkaupunki. Täällä kohtaat ahkeria kalastajia satamassa, menneen maailman charmia, upean taide- ja musiikkikentän sekä uusia, houkuttelevia ostoskeskuksia. Koe kohteen koko kirjo ja laskeudu kaupungin kiihkeästä rytmistä päivän päätteeksi ihailemaan auringonlaskua meren yllä.

Borneon laajoissa sademetsissä asustaa monia villieläinlajeja. Tunnetuimpia niistä lienevät nenäapinat ja orangit, joiden kohtaamiseen ei tarvita edes onnea.

Kohtaamasi ihmiset ovat ystävällisiä ja heidän hymynsä kumpuaa suoraan sydämestä. Kirkkaat vedet ja rikas vedenalainen elämä ovat kuin luotuja snorklaukseen. Vaella upean luonnon keskellä Mount Kinabalulle näköalasta nauttimaan.  Näkymät yli vehreän maiseman ovat vuorelle kapuamisen vaivan arvoisia.

Yksi unohtumattomimpia vierailukohteita matkalla on Miri, joka sijaitsee Sabahin osavaltiossa. Sen Lambir -kansallispuisto tunnetaan erityisesti kauniista vesiputouksistaan. Tee kävelyretki tutustumaan metsän kukoistavaan luontoon ja eläimiin ja vie mukanasi kotiin unohtumattomia muistoja. 

Puolivälissä Star Clipperin matkaa pitkin Borneon rannikkoa sijaitsee Bintulu ja säihkyvä Kuan Yin Tong -temppeli. Tämä kiinalainen pyhäkkö on koristeltu runsain värein, ornamentein ja hienostunein maalauksin. Taatusti näkemisen arvoinen kohde kaiken ikäisille.

Purjehduksella pysähdytään myös Singaporessa – suurkaupungissa, jossa intohimo ja mahdollisuudet kohtaavat. Se on modernien herkuttelijoiden mekka, jossa voi ahmia paikallisia ruokia, maistella maan monikulttuurisen keittiön antimia tai vierailla jossain kaupungin 39 Michelin-ravintolasta. Singaporen ostosmahdollisuudet, nähtävyydet, luksus, kulttuuri ja historia tyydyttävät vaativimmankin asiakkaan toiveet ja ovat kuin piste i:n päälle täydelliselle Borneon risteilylle.

18. toukokuuta 2019 Star Clipper purjehtii Singaporesta Kota Kinabaluun 10 yön risteilylle lännestä itään. Hinnat alkaen 2 535 € per henkilö kahden hengen hytissä.

Voit myös lähteä mukaan syyspurjehdukselle, esimerkiksi 15. lokakuuta 2019, jolloin Star Clipper purjehtii länteen päin Sabahin Kota Kinabalusta Sarawakin kautta Singaporeen. Risteilyn pituus on 11 yötä, hinnat alkaen 2 790 € per henkilö kahden hengen hytissä.

Ilmoitettuihin hintoihin ei sisälly satamamaksuja tai lentoja risteilyn lähtö- ja tulosatamiin.

Varaukset matkatoimistoista tai suoraan Star Clippersiltä, info.monaco@starclippers.com, puh. +377 9797 8400www.starclippers.com

Tietoa Star Clippersistä

Star Clippersin laivastoon kuuluu kolme maailman suurinta purjealusta ja neljäs on parhaillaan rakenteilla. Alukset voivat laskea ankkurit pieniinkin poukamiin ja käydä satamissa, joihin suuremmat risteilyalukset eivät pääse. Laivojen tunnelma ja mukavuudet ovat kuin yksityisellä jahdilla.

Huomaavainen miehistö pitää yllä korkeaa palvelutasoa ja kaikilta kolmelta alukselta löytyvät tilavat tiikkiset ulkokannet, uima-altaat, rento ruokaravintola, ulkokannen kutsuva Tropical Bar ja tunnelmallinen Piano Bar. Alusten kokoluokka mahdollistaa korkealuokkaisen majoituksen ja erinomaiset ateriat.

Kaksi pienempää alusta, Star Flyer ja Star Clipper, voivat ottaa vastaan 170 asiakasta 74 hengen miehistöllä. Royal Clipperiin mahtuu 227 matkustajaa, joista huolehtii 106 hengen miehistö.

@starclipperssailingsAbout United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.