2024-05-06 08:59Pressmeddelande

VIVA Cruises presenterar: Exklusiv vinterkryssning längs pittoreska Seine

VIVA Gloria, VIVA Cruises

Düsseldorf - 6. maj 2024

Från november till december i år kommer gästerna att ha möjlighet att gå ombord på det renoverade flodkryssningsfartyget VIVA GLORIA och ge sig ut på en oförglömlig resa på Seine. 

Denna kryssning är det perfekta tillfället att se Paris på ett helt nytt sätt och undvika de vanliga folkmassorna och väntetiderna. Upplev den festliga atmosfären i Paris med julmarknader, museer och utställningar samt avslappnad julshopping. Du kan njuta av Vin Chaud (varmt rött vin) på julmarknader och kaféer, en lokal jultradition och delikatess. 

  • Vi lägger till i Paris nära Eiffeltornet.

  • Njut av underhållningen ombord på Paris Pétillé.

  • Övernattningar i Paris och Rouen ger gott om ledig tid att utforska städerna.

  • Varje kryssning inkluderar 2 utflykter, var och en värd över 200 €:

    • En stadsrundtur med panoramautsikt, 

    • Besök till antingen Chateau Chantilly eller Versailles som finns med på  UNESCO:s världsarvslista.

De 3 kryssningarna, Advent Magic, Christmas Magic och Glamorous New Year's, erbjuds 2024 och kommer även att erbjudas 2025. 

VIVA Cruises bjuder in alla att uppleva magiska Paris på vintern och utforska de vackra städerna längs Seine.

Från de berömda sevärdheterna i huvudstaden Paris fortsätter kryssningen till Normandie med besök i charmiga Les Andelys och Rouen, där gästerna kan fördjupa sig i den lokala kulturen och historien.

Direktören för kryssningsprogrammen hjälper dig gärna med att planera utflykter och sightseeing. Här är hans insidertips för Paris: 

  • Besök ett av de mest kända landmärkena, Notre-Dame-katedralen, som öppnas efter branden 2019 den 8 december 2024. 

  • För foodies rekommenderar han Rue Cler, en kulinarisk oas i hjärtat av Paris.

  • Glöm inte att stanna till vid det tidigare slottskapellet Sainte-Chapelle.

Paris City Trip

Förutom kryssningarna på Seine lanserar VIVA Cruises också sin Paris City Trip, där man bor ombord på VIVA Gloria utan att segla. Detta är en unik möjlighet till en stadsresa till Paris med en all-inclusive vistelse på 3 nätter på ett fartyg. 

  • Du får den kompletta VIVA-upplevelsen samtidigt som du njuter av Paris - inklusive en panoramatur i Paris och en utflykt till någon av de tidigare nämnda UNESCO-världsarvsplatserna. 

Ytterligare valfria utflykter finns tillgängliga på alla kryssningar.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta Lotte: Lotte@unitedspiritnordic.com 

För mer information och bokning, besök www.viva-cruises.com/en

Om VIVA Cruises:

VIVA Cruises är en ledande leverantör av flodkryssningar och specialiserar sig på att erbjuda unika reseupplevelser längs Europas vackraste floder.

Med fokus på komfort, lyx och personlig service skapar VIVA Cruises oförglömliga stunder för sina gäster ombord på sin flotta av moderna fartyg.



Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar