2024-06-26 09:02Pressmeddelande

VIVA Cruises 2025 års program: Douro-kryssningar och nya temakryssningar

VIVA Two - Donau - Iron GateVIVA Two - Donau - Iron Gate

Den europeiska flodkryssningsspecialisten VIVA Cruises broschyr för 2025 är fullspäckad med spännande nyheter. Nästa års program kommer att innehålla 64 resvägar längs Europas mest populära floder, nya hamnar och lanseringen av de helt nya Douro-kryssningarna ombord på det nybyggda fartyget PORTO MIRANTE.

Alla 2025 resor är också redan tillgängliga för bokning online.

Med över 60 resvägar att välja mellan utökar VIVA Cruises återigen sina erbjudande under 2025. Andrea Kruse, VD för VIVA Cruises, säger: "Vi såg en ökad efterfrågan förra året, särskilt från internationella marknader. Vi vill möta denna efterfrågan under det kommande året med nya avgångs- och ankomst hamnar, nya rutter och nytt innehåll."

Nya Douro kryssningar och nya hamnar i Nederländerna och Frankrike

Nästa år kommer PORTO MIRANTE att öppna en ny era för VIVA Cruises. Det nya Douro-fartyget döptes i maj i år och kommer att segla på den eftertraktade portugisiska floden från maj 2025. Det nybyggda fartyget kommer att erbjuda resor till och från Porto, med övernattningar i den vackra kuststaden.

VIVA Cruises har också lagt till följande nya hamnar i programmet för 2025: Lelystad, Middelburg och Bruinisse i Nederländerna; staden Braubach i Tyskland; och Leverinho, Regua, Vega Terron och Pinhão i Portugal, förutom Porto, för de nya Douro-rutterna.

Nya resvägar under populära högtider

Som svar på den ökade efterfrågan på korta resor - särskilt under årets första kvartal när andra kryssningsrederier fortfarande ligger i dvala - kommer VIVA Cruises att öppna säsongen 2025 i januari med kryssningar på tre fartyg: VIVA ONE, VIVA TWO och VIVA ENJOY.

Den populära floden Donau kommer återigen att trafikeras av VIVA TWO. Gästerna kan nu boka 5-nätters stadsturer till och från Passau (Tyskland) och kryssningar med deckartema.

Förutom de välkända 11- och 15-nätters kryssningarna  kommer fartyget också att erbjuda fler avgångar från Wien nästa år som svar på ökad efterfrågan från internationella kunder.

Det nyaste tillskottet i flottan, VIVA ENJOY - som lanseras i höst - kommer att förbinda Amsterdam, Budapest och Wien för första gången 2025 med nya 7-, 10- och 14-dagars kryssningar -  inklusive program,  en resa på Donau genom Iron Gates, en spektakulär klyfta som bildar gränsen mellan Serbien och Rumänien. Nästa år kommer VIVA ENJOY dessutom att segla hälso kryssningar från/till Frankfurt och veckokryssningar från Frankfurt till Amsterdam.

Längre resor på Rhône kommer att läggas till i programmet i framtiden, med segling på VIVA VOYAGE från Arles till Lyon, med en övernattning i Lyon.

Nya teaterkryssningar och fest i Kiel

Som svar på populariteten från tema kryssningarna under året kommer VIVA Cruises att lägga till en "teaterkryssning" i sitt program 2025.

Efter en planerad renovering vintern 2024 kommer SWISS RUBY för första gången att ha åtta sviter där gästerna kommer att underhållas både ombord och iland under en veckolång resa från Düsseldorf till Berlin.

Gästerna får möjlighet att delta i spännande guidade turer, bland annat en unik Schimanski-tur (en berömd tysk mordutredare) i Duisburg, som ger en inblick i produktionen av den berömda tyska kriminalserien.

En resa till Hans Otto Theatre i Potsdam kommer också att imponera på besökarna med sin historiska atmosfär och sofistikerade produktioner.

För seglings fantaster kommer VIVA Cruises också att erbjuda en 8-nätters kryssning från Berlin till Kiel i juni 2025 för Kieler Woche - Europas största seglingsevenemang och ett av de viktigaste i världen.

SWISS RUBY kommer att övernatta i Kiels hamn, där gästerna antingen kan koppla av eller delta i den färgstarka segelregattan. Resan med SWISS RUBY kan också bokas i motsatt riktning, från Kiel till Berlin.

Alla VIVA Cruises resor inkluderar VIVA Cruises signatur produkt All-Inclusive, som inkluderar snacks, fullständiga måltider, högkvalitativa alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, minibar, skönhetsprodukter från lyx varumärket Rituals, Wi-Fi och alla dricks och dricks.

För mer information om VIVA Cruises, vänligen besök: www.viva-cruises.com

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg

Noteringar till redaktörer:

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises bjuder in dig att uppleva det bästa av Europa på det sätt som det var tänkt att upplevas: med gott sällskap, unika perspektiv och prisbelönt service och faciliteter. Med årtionden av erfarenhet av kryssningar till Europas mest populära destinationer är de stolta över att erbjuda en kryssningsupplevelse som ingen annan, utformad för att berika, inspirera och förnya. Genom att följa alla de stora floderna (Donau, Elbe, Mosel, Rhen, Rhône, Seine och Main-Donau-kanalen) kommer gästerna att dyka in i hjärtat av tidlösa städer och byar och världens mest livliga huvudstäder. VIVA Cruises är medlem i Cruise Lines International Association (CLIA) Europe och International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA).

För ytterligare medieinformation, vänligen kontakta:

 


Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar