2019-02-20 16:34Pressmeddelande

Vilken kryssning i Karibien ska jag välja?

Karibien är ett unikt paradis, vart du än tittar. Många öar och platser att uppleva väntar dig. Ombord på Star Clippers segelfartyg är ett perfekt sätt att börja äventyret. Men vart kommer kryssningen att föra dig?

Star Flyer sätter segel och skjuter fram genom vågorna, mellan vulkanöar i ett hav som bara kan vara karibiskt, eftersom vattnet är så otroligt blått. Karibien är känd för sitt underbara seglingsväder, som gör varje kryssning till en behaglig avkoppling. Allt du behöver välja är vägen.

Regnskogar och djungelutflykter

På en sydlig kryssning med Star Flyer når vi Leeward Islands och St. Maarten. Du kan gå i land på Dominica, som lockar med vandringsleder genom regnskogarna i Cabrits National Park. Här rinner floder och vattenfall som inbjuder till spännande utflykter. På vägen kommer vi också att passera Guadeloupe, ön som är formad som en fjäril. Här väntar djungeln och fumaroler i nationalparken.

På Nevis kan du uppleva en äkta plantage och det berömda Montpelierhuset, där historiska monument smälter samman med ett lyxigt hotell.

En oförglömlig upplevelse väntar på Antigua, där du kan träffa den stora, försiktiga spjutrockan i Stingray City. Du får mata och simma med dem i deras naturliga element; det grunda kristallklara vattnet som bjuder på vit sandbotten och ett rikt korallrev.

26 januari 2019, 7 nätters kryssning med Star Flyer till Leeward Islands, från 1 740 € per person i delad dubbelhytt.

Träningskryssning

Om en temakryssning är mer vad du söker, kan du fokusera på välmående och hälsa med träning eller yogalektioner ombord. Stig upp tidigt och kom till soldäcket där instruktören ger dig ny energi och hjälper dig att bli mjukare. Känn hur kroppen blir starkare dag för dag med vägledning och praktiska råd. Övningarna är skräddarsydda för din nivå.

Säg hej till morgonsolen, känn svetten i pannan och börja dagen med nya krafter. Efter träningen kan du ta för dig av den härliga frukostbuffén och fortsätta den hälsosamma vägen med färsk juice, frukt, yoghurt och mycket mer.

23 mars 2019, 7 nätters temakryssning med Star Flyer till Leeward Islands, från 1 740 € per person i delad dubbelhytt.

Landet med turturduvorna

Tortola är den största ön i Brittiska Jungfruöarna och är känd bland lokalbefolkningen som "Turturduvornas land". Palmstränder och det rika marina livet blandas med en spännande historia. Du går i land i en lugn, tropisk vik omgiven av frodiga berg. Hamnstaden är full av marknader, affärer och restauranger som ger dig minnen för livet.

White Bay Beach har blivit korad till en av världens bästa stränder, här du kan uppleva vita kuster av mjuk sand och ett blomstrande rev precis framför näsan. Här hittar du alla möjliga miljöer för avkoppling, för vattensporter och aktiviteter samt prisbelönta strandbarer för att krydda upplevelsen.

16 mars 2019, 7 nätters kryssning med Star Flyer till Treasure Islands, från 1 740 € per person i delad dubbelhytt.

3-dagars mini-tur

Sätt segel från Philipsburg på St. Maarten för en kryssning med intryck och intensitet. Denna färd tar dig till Gustavia på St. Barts, som bjuder på sina karakteristiska röda hustak och en mysig hamnmiljö med gourmetrestauranger, konstgallerier och taxfree-shopping.

Här kan du uppleva Fort Gustave och den rödvita fyren, från vilken utsikten når över havet och det vackra landskapet. Några av Karibiens bästa stränder väntar också på dig under denna ljuvliga kryssning. Pittoreska andningshål där du kan ladda dina batterier igen.

6 mars 2019, 3 nätters kryssning med Star Flyer till Treasure Islands, från 745 € per person i delad dubbelhytt.

Låt ditt karibiska äventyr börja!

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen.

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377  97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer det fjärde, Flying Clipper. Det kommer att bli världens största femmastade segelfartyg.
Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt Piano Bar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal.
De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

DescriptionOm United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influenser. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.

Kontaktpersoner

Eva Hjarup Thomsen
PR and Communications Manager
Eva Hjarup Thomsen