2023-03-13 08:02Pressemelding

Visit Maldives Storytellers Conference 2023

Det har nå startet en konkurranse på sosiale medier der minst 50 deltakere har mulighet for å vinne en reise til Maldiverne.

Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC/Visit Maldives) har gleden av å kunngjøre at konkurransen på sosiale medier, hvor de kommer til å velge minst 50 deltakere til MMPRCs største begivenhet på Maldivene i år, Visit Maldives Storytellers' Conference 2023, nå er åpen! Konkurransen vil være åpen for deltakelse fra 27. februar til 25. mars 2023.

Visit Maldives Storytellers' Conference 2023, bliver holdt fra 30. mai til 2. juni, og samler over 50 contentskapere fra hele verden for «å skape sin maldiviske historie» på den største samlingen av reiseskribenter, journalister, bloggere, influensere og medieeksperter i ' Sunny Side of Life' i år.

De blir inviterer til å oppleve og utforske øynasjonen og uttrykke tankene sine gjennom videoer, bilder, artikler og innlegg på sosiale medier. De mer enn 50 kreative sjelene vil bli valgt ut gjennom en konkurranse på sosiale medier som ble lansert 27. februar.

Visit Maldives Storytellers' Conference 2023 er skapt under konseptet 'Redefinering MICE' - i en avslappet atmosfære på stranden ved Crossroads Maldives. Nyt konferansen under palmer med tærne i sanden, barbeint i det endeløse blå havet og den strålende horisonten.

Deltakere på denne konferansen vil få muligheten til å ta del i interessante diskusjoner med anerkjente internasjonale historiefortellere om relevante og trendsettende temaer, som f.eks. bærekraftig innsats innen reiseliv, sosiale mediers rolle i markedsføringskampanjer og mye mer.

Deltakere på konferansen kan delta i pausesesjoner der de kan lære om bærekraftig turisme, maldivisk kultur og arv og lære om maldiviske fiskerier i gastronomiøkter og mye mer. Konferansen vil også inneholde pop-up-boder av ledende artister på Maldivene.

Bodene vil vise frem autentiske maldiviske produkter og dyktigheten til de dyktige lokale håndverkerne. På slutten av arrangementet er det arrangert festmiddag for fortellere, foredragsholdere og andre VIP-gjester på Crossroads Maldives Beach Club med levende musikk og annen underholdning.

På slutten av konferansen vil vinnerne av sosiale medier-konkurransen få en unik mulighet til å fordype seg i skjønnheten, opplevelsene og gjestfriheten på Maldivene. De kan nyte det beste av det ‘Sunny Side of Life’ har å tilby i henhold til deres foretrukne valg av aktiviteter.

Deltakerne kan nyte opplevelser som snorkling med djevelrokker og hvalhai, vannsport, kulinariske turer, øyhopping og til og med piknik med sandbanker. De ekstra opplevelsene vil bli gjennomført i følgende 8 forskjellige regioner på Maldivene, hver med sitt eget særpreg, aktiviteter og opplevelser.

● Baa-atollen

● Dhaalu-atollen

● Laamu-atollen

● Ari-atollen

● Lhaviyani & Noonu Atoll

● Gnaviyani-atollen

● Malé-atollen

● Seenu Atoll

Slik deltar du i Visit Maldives historiefortellerkonferanse 2023 sosiale mediekonkurranse

"Hva er drømmeferien din på Maldivene?"

De som ønsker å bli invitert til denne konferansen, må lage et unikt innhold som demonstrerer ferdighetene deres i å skape innhold mens de svarer på dette spørsmålet på sine sosiale medier-kontoer (Facebook eller Instagram, eller begge deler!) og fylle ut og sende inn søknadsskjemaet på hjemmesiden i henhold til retningslinjene. For en komplett trinn-for-trinn-veiledning for hvordan du søker, besøk konkurransesiden på nettsiden.

Visit Maldives vil gjennomgå bidragene og velge de 50 beste for å delta på konferansen hvor de vil få muligheten til å nettverke med bransjefolk og oppleve Maldivenes skjønnhet på egenhånd. Alle 50 vinnere vil bli invitert til å delta på Visit Maldives Storytellers' Conference

2023 så vel som de vil få 3 dager og 2 netter (kan variere) med autentiske opplevelser i 8 unike regioner i ‘Sunny Side of Life’. Alle billetter inkludert internasjonale flyvninger, innenlandstransport, overnatting og måltider vil bli gitt på FOC-basis.

For mer informasjon, vennligst kontakt oss her.

-SLUTT-


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen
Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen