2014-09-10 21:18Pressemelding

Vinn en reise for to til Tobago - kom til Sandvika Storsenter på lørdag 13 september

null

Det kommer ikke til å gå stille for seg selv når Tobago inntar Sandvika Storsenter på lørdag den 13 september. Med limbo dans, musikk og sjokolade blir du smittet av den gode karibisk atmosfære.
Du er garantert å gå derfra med et smil, og en sjanse for å vinne en tur til Tobago med fly og hotell.

En hel delegasjon fra Tobago med hotell, golf og turistmyndigheter vil være på Sandvika Storsenter, helsetorget den 13 september kl 10-15.

Du vil oppleve festlig underholdning, noe godt å spise og inspirasjon til din neste ferie til Tobago. Er du god til å spille minigolf, kan du delta i trekningen om en ukes ferie til Tobago for to personer, inkludert fly via London. Du kan komme til å bo i dobbeltrom på den vakre og populære Magdalena Grand Beach & Golf Resort, som ligger rett ved vannet, og har sin egen golfbane.

Det er nok av ting å gjøre på Tobago, for eksempel, utforske regnskogen, det rike dyrelivet, spille golf på flotte baner, snorkle og dykke på korallrev, vannsport, sole seg på de hvite sandstrender og bade i det turkise vannet og selvsagt nyte den karibiske atmosfæren.

Dette arrangementet er en flott mulighet til å lære mer om Tobago og øyas utallige ferie muligheter, og få svar på alle spørsmålene du måtte ha til din neste ferie på Tobago.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Vi representerer Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clippers

Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeide på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen