2018-07-17 09:05Pressemelding

Verdens fem beste strender. Opplev dem med Star Clippers

null

Små seglskip har en stor fordel. De kan legge til ved de vakreste sandstrender på de mest naturskjønne øyer. Som gjest nyter man nærkontakt med praktfulle natur og stillheten fra himmel og hav før man legger på svøm.

I år kan du komme til disse fem perlene av drømmestrender med Star Clippers skipene. Pink Beach i Indonesia, Ko Hong i Thailand, South Friars Bay på St. Kitts, Plage d’Arone på Korsika og Captain’s Best i Grenadinerne.

Rosa sandstrand i Indonesia


Pink Beach, eller Pantai Merah på indonesisk, er som navnet røper en strand med rosa sand, én av kun syv i verden. Den ligger på Komodo Island og kan kalles et av verdens naturlige underverk. Fargen kommer fra mikroskopiske små dyr som kalles Foraminifera, som produserer et rødt pigment på korallrevene. Når de små fragmentene av rød korall blandes med hvit sand, dannes myk, vakker rosa nyanse. På Pink Beach skal man nyte synet av fargeprakten med den vakre turkise sjøen, den klare blå himmelen, det grønne tropiske landskapet - og den fascinerende rosa sanden. Korallrevene er i god stand med mange ulike fisketyper. Perfekt sted for snorkling.

14 juli, 11 og 25 august, 8 og 22 september og 6 oktober med Star Clipper 7 dagers cruise Bali – Bali fra EUR 1740 per person i dobbeltkahytt

Blå lagune og grønn vegetasjon i Thailand

Koh Hong eller Hong Island, er en vakker øy i Thailands farvann utenfor kysten ved Krabi. Hong Island er en del av Than Bok Khorani nasjonalpark og er kjent for en vakker blå lagune. Inngangen er smal og beskjeden, vannet er helt krystallklart og det er ideelt for en svømmetur eller padletur. 

Hele øya er naturskjønn, med hvit sandstrand, og representerer selve drømmen om paradis.

3 og 10 november, 1, 8 og 15 desember med Star Clippers 7 dagers cruise Phuket – Phuket, samt 17 og 24 november, 22 og 29 desember med 7 dagers cruise Phuket – Singapore fra EUR 1615 per person i dobbeltkahytt

Hvit endeløs strand i Karibia

South Friars Bay på St. Kitts i Karibia er en lang, særdeles vakker strand i sydenden av øya. Der er det strandrestaurant, bar og praktfulle muligheter for å svømme og snorkle, gå langs havet eller bare slappe av.

En fargerik rom-cocktail i baren kan friste litt utpå ettermiddagen.

22 desember 2018, 5 og 19 januar, 2 og 16 februar og 2 og 16 mars 2019 med Star Flyer 7 netters cruise St. Maarten – St. Maarten fra EUR 1615 per person i dobbeltkahytt.

Strand for vannsport i Grenadinene, Karibia

Captain’s Best stranden ligger praktfullt til på en av øyene i Grenadinene. Det er et fredfullt, uberørt øyrike, hvor Captain’s Best er den vakreste stranden. Her skal man bare nyte livet, ta en pause fra hverdagen, svømme, sole seg og prøve Star Clippers vannsportsaktiviteter. Kan det bli bedre på ferie?

10 november med Royal Clipper 14 netters cruise Barbados – Panama fra EUR 3840 eller 24 november med Star Flyer 14 netters cruise Barbados – Panama fra EUR 3480 per person i dobbeltkahytt.

Idyllisk naturstrand på Korsika, Middelhavet

Plage d’Arone på Korsika er en vakker halvmåneformet strand, som ligger idyllisk til med beskyttende terreng og åskammer i bakgrunnen. Her nyter man sin egen verden med strand, sol og svømming. Plage d’Arone med myk, fin sand omkranset av vill natur er en Middelhavsperle på vestkysten av Korsika.

22 september og 6 oktober med Royal Clipper 7 netters cruise Cannes – Cannes fra EUR 2050 per person i dobbeltkahytt.

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com , Tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre av verdens største seilskip. Snart kommer også et av verdens største seilskip i sitt slag, Flying Clipper. Skipene kan kaste anker i mindre havner og besøke havner ofte uberørt av større cruiseskip, og tilbyr fasiliteter og atmosfære som på en privat yacht.

Service av høy standard tilbys av et imøtekommende mannskap. Alle de tre skipene har teakdekk, svømmebasseng, uformell stemning, en hyggelig Tropical Bar på dekk samt pianobar og er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og måltider. De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar 170 gjester hver, med et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 gjester med et mannskap på 106.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen