2019-08-07 09:39Pressemelding

United Spirit Nordic utvider – Velkommen til Pepita

Det nordiske representasjonskontoret United Spirit Nordic ansetter ny prosjektmedarbeider til events, leisure og MICE.

United Spirit Nordic ønsker Pepita Pedersen velkommen som Project Manager for å ivareta events, leisure og MICE. Hun blir hovedansvarlig for South African Tourism noe som passer Pepita perfekt, da hun selv er født og oppvokst i Sør-Afrika. I 2012 flyttet hun til Danmark hvor hun har bodd helt siden den gang.

Pepita er garvet i alle aspekter av reisebransjen med ekspertise fra både Sør-Afrika og Danmark. I sin karriere har hun utviklet reiseprodukter til det internasjonale markedet, og hun er en hai til å bygge relasjoner med nye og eksisterende kunder gjennom messer, workshops og møter.

Hun snakker engelsk til perfeksjon og til og med litt afrikaans, og hennes danske språkkunnskaper har blitt finpusset i løpet av de siste 7 år.

Nye kunder – flere hender
På våren landet United Spirit Nordic to nye kunder: Amazing Morocco og Arabian Adventures.

Amazing Morocco er Marokkos absolutte high-end DMC, og med dette samarbeidet ser United Spirit Nordic et stort potensial for aktive reiser, golfturer og prosjekter med prominente, lokale samarbeidspartnere.

Arabian Adventures ble tilsluttet United Spirit Nordics kundeportefølje som en utvidelse av kontrakten med deres eksisterende kunde, Destination Asia, under DNATA Travel. Som ledende DMC i de Forente Arabiske Emirater er Arabian Adventures et sikkert, trygt og lett valg for Nordens reisende som vil oppleve Midtøsten.

Nye kunder betyr mer business, og blant annet derfor utvider kontoret nå medarbeiderstaben med denne internasjonale reiseprofilen.

Pepita startet hos United Spirit Nordic den 1. august 2019. Før det kom Jonas Sehested til firmaet som Director of Sales & Marketing i februar 2019.

Om Amazing Morocco
Amazing Morocco er en veletablert DMC og event manager innenfor high-end leisure og dekker hele Marokko. Alt hva de gjør er skreddersydd fra bunnen av for kundenes behov. De er ytterst kreative, profesjonelle og tilbyr flerspråklig personale. De er spesialister i å skape reklamekampanjer, moteshows, MICE og andre store begivenheter. Les mer om Amazing Morocco her

Om Arabian Adventures
Arabian Adventures er den ledende DMC i de Forente Arabiske Emirater. De tilbyr personlig service og ekte arabisk gjestfrihet. De er de mest garvede tur- og safarioperatørene i regionen og mestrer å gjøre kundenes opplevelser unike med morsomme insights og fakta. Les mer om Arabian Adventures her

Kontakt
Pepita Pedersen
Project Manager - Event, Leisure & MICE
E-post: pepita@unitedspiritnordic.com
Tlf: +45 31402279

#unitedspiritnordic #inspiretravelingOm United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.

Relatert media