2015-03-24 09:48Pressemelding

United Spirit Nordic inngår samarbeid med Bhutan Journeys

null

Bhutan er med rette et land med mange kallenavn: Tordendragens Rike og Landet for glede og økologi for bare å nevne et par av de. Landet ligger mellom Kina og India og byr på storslått og fjellrik natur, en fascinerende historie, mystikk, spiritualitet og stolte tradisjoner. Bhutan er også verdens yngste demokrati siden 2008, da landet opplevde sitt første frie valg.

Bhutan Journeys tilbyr reiser med fokus på kultur, natur, vandring og festivaler. Selskapet ble grunnlagt i 2006 og har spesialisert seg på temabaserte pakkereiser og turer med profesjonelle guider for både grupper og individuelle reisende. Du kan oppleve Bumthang-dalen, fuglekikking i Dochula-passet eller danseoppvisninger på den nye Jakar Festival, noen av de mange opplevelser på en av Bhutan Journeys mange forskjellige turer av 7 til 15 netters varighet. Det er også mulig å bestille en dags-vandreturer med forskjellige temaer.

Det har vært en generell økning i turister fra Europa til Bhutan, og med samarbeidet med United Spirit Nordic får Bhutan Journeys en sterk partner på det nordiske markedet. "Vi er stolte av å kunne by Bhutan Journeys velkommen til United Spirit Nordic, og vi gleder oss til å presentere skandinaviske reisende for en helt spesiell destinasjon og en rekke unike reiseprodukter" uttaler direktøren for United Spirit Nordic, Christine Engen.

Bhutan har erklært 2015 som offisielt ”Visit Bhutan” år i anledning av60 års jubileet for Hans Majestet Jigme Singye Wangchucks fødselsdag.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen