2015-08-10 15:54Pressemelding

UNESCO utnevner Al-Maghtas ved Jordan-elven som et verdensarvsted

Tusenvis av kristne pilegrimer har gjennom årene gjort en pilegrimsreise til Jordan-elven. Mange har kommet til områdene på bredden, der de tror at Jesus i sin tid ble døpt. Østbredden tilhører Jordan, og det er dette området av Al-Maghtas som ligger rundt 10 kilometer fra Dødehavet, som nettopp er blitt kåret som verdensarv av UNESCO.

Den nøyaktige plasseringen av Jesu dåpsted er fortsatt under diskusjon, men til gjengjeld er det bred enighet blant turister fra hele verden at området er en ekstraordinær opplevelse å besøke. I Jordan blir utnevnelsen ønsket velkommen og ledsaget av landets turistminister Nayef al-Fayez som sier det sender et viktig signal om toleranse. I forbindelse med den siste utnevnelsen, har Jordan nå totalt fem steder på World Heritage listen.

Du kan fly til Jordan med www.turkishairlines.com og www.rj.com og oppleve en rekke bibelske steder og religiøse bygninger.

I tillegg til Jordans hovedstad Amman, til den gamle byen Jerash og den gamle Kongeveien, er det opplagte steder å besøke for historieinteresserte turister.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen