2016-06-28 09:30Pressemelding

Trinidads hovedstad Port of Spain fyller 102 år

null

Byen Port of Spain på Trinidad er særlig kjent for sitt karneval og en lang rekke festivaler og arrangementer, som blir holdt året rundt. I juni måned feirer byen et helt særlig jubileum; intet mindre enn sin 102 års fødselsdag.

Port of Spain fikk sine rettigheter som storby i 1914 etter en årrekke med et mindre lokalt bystyre og har siden da utviklet sin helt egen puls og stemning.

Feiringen som foregår under den offisielle overskrift `A City in Positive Transition´, startet med et 5 kilometers byløp d. 5. juni og kulminerer med den årlige prisutdeling på rådhuset d. 26. juni. Andre høydepunkter teller steelpan-konserter, spesielle gudstjenester, workshops om byens fremtid og et samarbejde med den lokale prisvinnende designer Anya Ayoung Chee.

Port of Spain ligger vakkert til i den nordlige enden av Pariagolfen og byr på aktiviteter for alle, store kulinariske opplevelser og allsidig shopping. Det anbefales, at besøkende utforsker byen til fots - i fornuftig fottøy vel å merke.

Les mer på www.gotrinidadandtobago.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen