2016-04-26 11:51Pressemelding

Trinidad & Tobago satser på sportsturisme

null

På Trinidad & Tobago nyter de for tiden - liksom resten av Karibien - den karibiske dominans i T20 cricket-verdensmesterskapene. Sport har lenge hatt en stor betydning på Trinidad & Tobago, og innen for de seneste år er sportsturisme blitt et viktig satsingsområde på tvillingøyene.

Foruten fantastiske sportsevents har denne form for turisme vist seg å kunne skape forretningsmessig utvikling og nye arbeidsplasser og engasjere især lokale unge. I 2016 fortsetter arbeidet på Trinidad & Tobago derfor med å utvikle denne viktige sektoren, hvor sport kombineres med bæredyktighet og unike naturopplevelser.

Cricket er en elsket sportsgren på Trinidad & Tobago, og selv internasjonale cricketfans, som følger deres lag verden rundt, vil innrømme, at du ikke riktig har opplevd cricket, før det har skjedd på Trinidad & Tobago. I år avholdes Caribbean Premier League Cricket (CPL T20) på øyene i juli 2016.

Tobago International Cycling Classic regnes som et av de førende sportevents i verden, som tiltrekker seg både ryttere og besøkende fra hele verden. I 2013 deltok over 300 sykkelryttere fra 25 forskjellige land.

Det store fokus på sport kommer også til uttrykk i en rekke andre events i løpet av året. Bland annet arrangeres South Caribbean Open Golf Tournament i september og Tobago Beach Soccer Championships i november.

Et helt nytt tiltak er Tobago International Sea to Sea Marathon, som avholdes for første gang i mai 2016 for 500 løpere, som skal konkurrere i 5 og 10 kilometers løp samt et særlig kyst til kyst-maratonløp.

Les mere på www.gotrinidadandtobago.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen