2014-03-04 20:43Pressemelding

TOBAGO JAZZ EXPERIENCE

null

TOBAGO JAZZ EXPERIENCE - 19 - 27nd April. De største artistene omfatter John Legend, Earth Wind & Fire, Brandy & Keyshia Cole. Vil blive avholdt  under Tobagos påskefeiring, med blant andet geit & krabbe løp og høstfestival. Besøkende kan oppleve det lokale kjøkken, severdigheter og attraksjoner, kultur og mode, da de er endel av begivenheten. Festivalen vil også vise frem nye og kommende, lokale artister.  Se mere på www.tobagojazzexperience.com

Tobago Jazz Experience ( TJE ) 2014 er en hyldest til jazz , sammen med den lokale musikken til Trinidad og Tobago og Karibia. Musikkfestivalen holder sig tro mod sitt løfte om at tilbyde " meget mere end musikk " ​​dog Tobago Jazz Experience inkorporerer de kulturelle og historiske aspekter, der definerer Tobago som en ideell destinasjon.

Fra lørdag 19. til søndag 27 april 2014 , vil de besøkende ta en musikalsk tur gjennom Speyside , Signal Hill , Scarborough , Castara og Pigeon Point Heritage Park.

Besøkende kan nyte en gastronomiske opplevelse med brød bakt i de autentiske leirovnene ved landsbyen Castara, ta en tur ”off the beaten track”  i Main Ridge Reserve, fordype sig i kulturelle begivenheter såsom geiteløp på Buccoo Integrated Facility; eller få en historietime under rundtur på Fort King George Heritage Park - alt imens de omgås lokalbefolkningen som er kjent for sin varme og innbydende gjestfrihet.

Tidligere Jazz Experiences har hatt besøk av berømtheter som George Benson, Erykah Badu , Randy Crawford, Chaka Khan, Trey Songz, Angie Stone, Janelle Monae og Emeli Sande. I år vil Grammy Award vindere John Legend, Earth Wind and Fire og Brandy sammen med Keyshia Cole ta kontroll over scenen, støttet av en imponerende cast av lokale og regionale talenter.

Tobago Jazz Experience arrangeres av avdelingen for turisme og transport i Tobago House of Assembly og det er en av ​​de mange initiativer, der anvendes til at øke Tobagos synlighet i det lokale, regionale og internasjonale turismemarkeder. Den årlige festivalen presenterer en mulighet for at fremvise til verden alt, hva øya har at byde på.

Du kan reise til Tobago i sommer med Nordmann Reiser og bo på Plantation Beach Villas. Se mer her

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen