2016-10-12 09:00Pressemelding

The Adventure Travel Trade blir holdt i Jordan

null

For første gang er Jordan vert når The Adventure Travel Trade Association setter støtte og fordeler fra bæredyktige adventure-markeder på dagsorden. Det skjer på våren 2017, og fokus er på adventure, mennesker, miljø og økonomisk gevinst.

Jordan Tourism Board er begeistret for at The Adventure Travel Association avholder sitt regionale Adventure NEXT Near East (ANNE) konferanse i Jordan til våren 2017. Formålet med begivenheten er å skape nettverk mellom destinasjonene, reisearrangører, reiseagenter, innkvarteringer, servicepartnere og verdensomspennende mediepartnere. Det vil være globale og regionale nyheter, research, begivenheter, networking og kurs.

Første gang i regionen
ATTA blir den første konferanse av sitt slag i Mellomøsten, hvor historier om reiser og eventyr går tusen år tilbake. Det passer særlig godt å avholde konferansen i Jordan fordi naturen og samfunnsstrukturen her er ytterst variert, og fordi det er en god blanding mellom det antikke og det moderne.

Et land for eventyrer
ATTA-konferansen har hovedfokus på adventure, og det vil bli avholdt medie-networking for adventure-skribenter, bloggere, fotografer og redaktører, som deler de seneste adventure-tendenser på verdensmarkedet.

Adventure-turisme er et spirende segment i turismebransjen både i Jordan og i resten av verden. I Jordan er det i løpet av det seneste året skjedd vesentlige forandringer innenfor denne nisje, som ‘The Jordan Trail’, som utfordrer noen av klodens beste vandreruter. Konferansen sammenfaller med ferdiggjørelsen av nettopp denne vandreruten, som strekker seg over 650 km, og går igjennom 52 landsbyer. Ruten, som er spekket med sightseeing, bidrar også med inntekt og bæredyktighet til landsbyenes lokalsamfunn.

Lina Annab, Minister for Tourism and Antiquities, samt formann for JTB, forklarer: “Vi er beæret og begeistret for å avholde denne betydningsfulle begivenheten her i Jordan, hvor det er mange betagende adventure områder.”

The Jordan Tourism Board (JTB)
JTB ble grunnlagt i 1998 som et uavhængig, offentlig-privatsektor-partnerskap, som er ytterst engasjert i å utnytte marketingstrategier for å brande, posisjonere og promotere Jordan som en attraktiv turistdestinasjon på de internasjonale markeder. Strategien går ut på å avspeile det riktige bilde av Jordan som en destinasjon for kultur, natur, religion, eventyr, avslapning og MICE.

The Adventure Travel Trade Association (ATTA)
The Adventure Travel Trade Association (ATTA) har over 1000 medlemmer kloden over, hvis visjon er 1) Støtte og fordele ved å lage bæredyktige adventure reisedestinasjoner med fokus på mennesker, miljø og gevinst, 2) Networking med destinasjoner, reisearrangører, reiseagenter, service-partnere og medie-samarbeider med hele kloden, 3) å skape adgang og levere globale samt regionale nyheter, research, begivenheter og utdannelse innen for feltet.

For mere informasjon kontakt United Spirit Nordic på: pr@unitedspiritnordic.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen