2016-10-04 07:58Pressemelding

Store rabatter og fordeler på julecruise i Karibien og Asia med Star Clippers

null

Legg julens stress og jag bak dere og seil med Star Clippers til varmere himmelstrøk. Et julecruise med Star Clippers byr på unike naturopplevelser, spennende destinasjoner og en festlig og anderledes julefeiring i hyggelige rammer om bord på et stemningsfullt seilskip. Underveis kan dere gå på oppdagelse i regnskog og på uberørte småøyer, besøke kritthvite sandstrender og klipperike laguner eller spille golf og juleshoppe i spennende byer.

Jul i Karibien eller Asia
Star Clippers tilbyr julecruise til Karibien med skipene Royal Clipper (De Britiske Jomfruøyer) og Star Flyer (St. Maarten - St. Maarten). Som noe nytt seiler skipet Star Clipper i år sitt julecruise i Sydøstasia på en rute fra Phuket til Singapore, som også inneholder stopp i Malaysia.

Et julecruise med Royal Clipper (10 netter) eller Star Flyer (9 netter) avgår henholdsvis d. 17. og 18. desember 2016, mens avgangen med Star Clipper (7 netter) avgår d. 23. desember. Priser fra 1670 euro eksklusiv havneavgift.

Reis alene uten single-tillegg på et Julecruise
Ønsker du å reise alene, kan du unngå å betale single-tillegg i kategori 2-6 på et julecruise. En single-reise gir muligheten for å kombinere avslapping og fordypelse på egen hånd med felles aktiviteter og opplevelser og ikke minst julehygge med nye spennende bekjentskaper.

Få 600 euro i onboard-kredit som par på et Julecruise
Reiser dere som par på et Star Clippers julecruise i 2016, mottar dere en spesiell onboard-credit på 600 euro per kahyt. Onboard-kredit kan brukes i skipets restaurant, bar og Sloop Shop. På julecruiset er det også mulig for par å ta med en tredje gjest i en delt kahytt uten ekstra tillegg (så nær som havneavgift).

Les mer om Julecruise, rabatter og fordeler på www.starclippers.com

Bestill allerede nå et julecruise i 2017 og få Early booking-rabatt
Book allerede nå et julecruise i 2017 og oppnå rabatter og fordeler. Booker dere turen innen d. 30. april 2017, oppnår dere 10 % i Early booking-rabat.

Alle priser er eksklusiv havneavgift og fly til og fra cruiset.

Informasjon om Star Clippers
Star Clippers' skip er blandt verdens største seilskip. De besøker ofte havner, hvor større cruiseskip ikke kan legge til og tilbyr passasjerene aktiviteter og en atmosfære, som føles som å være på en privat yacht.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen