2014-03-03 12:59Pressemelding

Star Clippers med to nye ruter i Middelhavet til sommeren

null

Star Clippers er et privat cruiseselskap med svenske eiere. De tre seilskutene er bygd etter gamle klippertradisjoner og er et fantastisk syn der de glir gjennom bølgene for fulle seil. Skutene er i Middelhavet på sommeren og i Karibia om vinteren. De kan maksimum ta 170 eller 227 passasjerer. Fordelene med små skip er mange. Først og fremst så kan skipene gå inn i små, urørte havner, og giver en annerledes cruiseopplevelse. Om bord kan gjestene nyte aktiviteter, underholdning, service og atmosfære som om de var på en privat yacht.

Star Clippers er regnet som en av de fremste og beste på spesialcruise i Europa og Karibia.

NYHET! Det er kommet to nye turer i programmet til sommeren. Her er det muligheten til å oppleve Hellas og Frankrike på en kort seiltur på enten 3 eller 4 netter.

Star Clipper 31 mai– 3 juni 2014, fra €735 per person i dobbelkahytt pluss €95 i havneskatter (fly kommer i tillegg)

Lør

Athen, Hellas

Avreise 21.45

Søn

Mykonos, Hellas

Man

Hydra, Hellas

Tir

Athen, Hellas

Ankomst 07.00

Star Flyer 3-7 juni 2014, fra €985 per person i dobbelkahytt pluss €130 i havneskatter (fly kommer i tillegg)

Tir

3-Jun-14

Cannes, France
avreise 22.00

Ons

4-Jun-14

St.Tropez (strandmorgen), Frankrike,

St.Tropez (i havn ettermidag), Frankrike

Tor

5-Jun-14

Calvi, Korsika

Fre

6-Jun-14

Rapallo (ferje til Portofino), Italia

Lør

7-Jun-14

Monaco, Monaco
ankomst 07.00


United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen