2019-03-21 10:32Pressemelding

Star Clippers ankommer nye havner i Asia, Europa og Kambodsja i 2020

Star Clippers utvider sine havner for sommeren 2020. Seilinger i Europa vil nå inkludere Stintino på Sardinia, Propriano i Korsika, samt Vis, Krk og Zadar i Kroatia. I Sørøst-Asia har Star Clippers opprettet seilinger som for første gang inkluderer Kambodsja, mens seilinger i det thailandske, malaysiske og indonesiske øyriket tilbyr nye havner.

Rederiet Star Clippers driver tre flotte seilskip og seiler i Karibia, Middelhavet og Sørøst-Asia, og gjør til og med transatlantiske seilinger på våren og høsten.

Flaggskipet Royal Clipper vil igjen seile i det vestlige Middelhavet i løpet av sommeren 2020, med seilinger fra Venezia til Roma (Civitavecchia), samt besøk til Slovenia, Kroatia, Montenegro, Hellas og Italias kyst med øyer.

De to mindre søsterskipene, Star Flyer og Star Clipper vil seile i Øst-Middelhavet og Sørøst-Asia sommeren 2020. Star Flyer besøker de greske øyer og Tyrkia. Star Clipper vil seile igjen i Indonesia, Thailand og Malaysia, med besøk til mange nye destinasjoner. Skipet vil kaste anker på uberørte strender og idylliske øyer.

For 2020 inviterer Star Clipper på seilinger med nyheten Kambodsja hvor havnebesøkene finner sted i Koh Rong, et paradis med dyreliv og tette skoger, omgitt av 61 km paradisstrender, samt Sihanoukville, en kystby med en nesten uavbrutt rekke strender. Det er også mulighet for passasjerer å ta en utflukt til Angkor Wat-tempelet.

Star Clippers eier og administrerende direktør, Mikael Krafft, sier: «Vi har en veldig lojal kundekrets hvor 64% av gjestene er «repeaters» som har seilet med oss ​​to ganger eller mer. Heldigvis kan vi takket være våre relativt små skip, kaste anker i havner som ikke er tilgjengelig for de større cruiseskipene, noe som betyr at vi hele tiden kan variere ruter. Sommeren 2020 ser ut til å bli enda en spennende selingssesong for oss. Reservasjonene har allerede begynt å komme inn, og de nye destinasjonene vil sannsynligvis selge ut først.»

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers driver tre av verdens største seilskip og har det fjerde under bygging. Skipene kan legge til anker i mindre bukter, besøker ofte havner der de større cruiseskipene ikke kan komme inn og tilbyr gjestene komfort og atmosfære som på en privat yacht.

Høy service tilbys av oppmerksomme ansatte, og alle de tre skipene har romslige teakdekk, bassenger, en uformell restaurant, en hyggelig Tropical Bar på dekk og en komfortabel Piano Bar. Skipene er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og mat.

De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar hver 170 gjester og har et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 passasjerer og har et mannskap på 106.

Description

@starclipperssalings

 Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.