2019-07-15 09:29Pressemelding

SOUTH AFRICAN TOURISM SØKER PARTNERSKAP MED PR- OG INTEGRERT MARKEDSBYRÅER FOR Å ØKE ANTALL TURISTER FRA NORDEN

Sør-Afrika er et land med fantastisk natur og en overflod av spennende turistattraksjoner. Landet er imidlertid et uutforsket reisemål for mange reisende fra Norden.

South African Tourism inviterer derfor kreative-, digitale-, marketing- og PR-byråer til å sende inn forslag på dette oppdraget, som skal øke antall turister fra Norden.

Forespørsler på forslag (RFPer) blir gjort av South African Tourism for å fylle 2 forretningsbehov:

  1. Et kreativt, digitalt, aktiverings- og mediebyrå for å betjene Nord-Europa-regionen (Benelux og Norden), med tilstedeværelse og representasjon i Norden
  2. Et PR- og eventbyrå som fokuserer spesielt på Norden (Sverige, Danmark, Finland og Norge

Lenker til de publiserte RFPer som inneholder all nødvendig informasjon, inkludert omfanget av arbeid og søknadsprosesser, er som følger:

https://www.southafrica.net/gl/en/corporate/page/tenders

Etter en vellykket gjennomføring av en forbrukerforskningsundersøkelse som ble gjennomført fra juni til desember 2018, South African Tourism vil nå prioritere å arbeide i markedet med fokus på forbrukerinnsikt, samtidig som de vil fortsette samarbeide og nettverksmulighetene med reisebyråer og turoperatører i denne regionen.

Lenken til RFPerne vil bli aktivert 18. juli 2019.

Fristen for søknad om RFP med mål 1 er 16. august 2019 kl. 12:00 CEST (Central Europe Summer Time)

Fristen for søknad om RFP med mål 2 er 23. august 2019 kl. 12:00 CEST (Central Europe Summer Time)

Description

 Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen

Relatert media