2019-01-10 12:06Pressemelding

Sommerseilas i 2019 med ”early booking”-rabatter

null

Utforsk det eksotiske paradiset i Sydøst-Asia, gjenbesøk Middelhavets kunst og kultur, eller slapp helt av på havet med en Atlanterhavsseilas. Bestill tidlig og oppnå spesielle rabatter.

Det betaler seg å være ute i god tid når sommerferien for 2019 skal bookes. Star Clippers premierer alle som bestiller tidlig med ”early booking”-rabatter på opp til 20%. Seil mot nye spennende eventyr med Star Flyer, Star Clipper eller Royal Clipper som blant annet setter kursen mot Sydøst-Asia, Middelhavet og tilbyr seilaser over Atlanterhavet.


Deadline for “early booking”-rabatt er 31. januar 2019


Sydøst-Asia med 10-20% rabatt

Få fornøyelsen av Bali, Borneo og Singapore med Star Clipper og oppnå opp til 20% rabatt på en ”early booking”-seilas. Tropeskoger, øyriker og uspolerte strender venter på deg i Sydøst-Asias eksotiske verden. Seil mellom de grønne klippe- og vulkanøyene og kom helt tett innpå marinelivet på snorkelutflukter i det krystallklare vannet. En seilas i Sydøst-Asia byr på enestående øyeblikk hvor du kan oppleve lyserød sand på Indonesias Pink Beach eller møte naturens drager, komodovaranen.


Det finnes mange muligheter for aktiviteter når skipet ligger for svai hvor du kan prøve padlebrett, dykke og snorkle, stå på vannski eller seile i kajakk. Tilbake på skipet ser du frem til lekre måltider i den imponerende spisesalen som er utsmykket med messing og fløyel. Se frem til en opplevelse for livet.

Middelhavet med 10-20% rabatt

Er det tid til å gjenoppdage Middelhavets perler, så benytt ”early booking”-rabatten til en seilas under varme himmelstrøk i Europa. Seil langs Kroatias kyst på en 7 netters rute fra Venezia, og besøk idylliske landsbyer og usjenerte strender med klart vann på Losinj. Opplev Romas storhet på en majestetisk seilas med Royal Clipper, eller få motorsuset med fra Monaco når Formel 1 Grand Prix-finalen trekker gjester til byen.


Kan du ikke velge, er seilasen tvers gjennom Middelhavet noe for deg. Her setter Star Flyer kurs mot Athen fra Malaga og legger blant annet veien forbi Ibizas festlige øyliv, Sardinia og Malta før man kaster anker ved Hellas’ hovedstad, Athen.

Atlanterhavsseilas med 20% rabatt

Her får du mellom 15-20 netter ombord på en nesten rensende ferieopplevelse, med hav overalt omkring deg. Seil fra étt kontinent til et annet mens bølgene utgjør bakgrunnsmusikken. Begynn seilasen i Lisboa, Europa, og opplev den sydlige ruten forbi Marokko og Kanariøyene før du går i land på Barbados i Karibia. I samme periode byr den nordlige seilasen med Star Flyer på ”øyhopping” fra St. Maarten til Ponta Degada, for å legge til i Malaga, Spania.

Denne seilasen gir mulighet for å riktig koble av og nyte livet ombord. Velger du det mindre skipet Star Flyer, blir du kjent med dine medpassasjerer og etablerer kanskje nye vennskap. De intime rammene setter en romantisk stemning og fører deg tilbake til den legendariske tiden hvorfra seilskipene har sin inspirasjon. Den flotte femmasteren Royal Clipper byr på litt ekstra ombord, foruten rikelig plass til å være seg selv og bli oppslukt av livet til havs.

For ytterligere informasjon, booking samt oversikt over seilasene med ”early booking”-rabatter, kontakt ditt reisebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400,www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre av verdens største seilskip. Det fjerde kommer om ikke lenge, Flying Clipper. Det blir verdens største femmasters seilskip. Samtlige skip kan legge til i små havner hvor de store cruiseskipene ikke kan komme inn, derfor tilbys gjestene opplevelsen av å være på en privat yacht.

Service av høy standard tilbys av et imøtekommende mannskap, og alle de tre skipene har teaktredekk, swimming pool, uformell stemning, en hyggelig Tropical Bar på dekket og en Piano Bar. Skipene er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og måltider. De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, kan hver romme 170 gjester og har et mannskap på 74 personer, mens Royal Clipper har plass til 227 gjester med et mannskap på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen