2014-04-11 14:12Pressemelding

Skandinavene har forelsket seg i Trinidad og Tobago

null

Skandinavene er begynt å bruke mer penger på ferie. Den fantastiske og uberørte karibiske destinasjonen Trinidad og Tobago kan godt merke dette . Den karibiske feriedestinasjonen blir mer og mer populær, og med god grunn .

Vi vil reise mer og mer
Finanskrisen fikk ellers de reiselystne skandinavene til å kutte i feriebudsjettet . Dette har imidlertid endret seg . Skandinavene vil igjen på ferie , og de ​​klassiske charterdestinasjoner i økende grad blir erstattet av eksotiske reisemål . Et godt eksempel på dette er den fortsatt uberørt karibiske perlen Trinidad og Tobago .

Ingen kjas og mas
Ifølge Trinidad og Tobago turistministeriet, økte antallet av skandinaviske turister  fra 2012 til 2013 med 48 % .
De norske turistene blir møtt av Trinidad og Tobagos turkisblåe vann , hvite sandstrender, hoteller rett ved stranden og calypso musikk . Øyene tilbyr ekte avslappet og autentisk karibisk atmosfære. Her er hverdagen ennå ødelagt av Vestens stress og mas .

"Vi er veldig fornøyd at vårt arbeide rundt Trinidad og Tobago har båret frukter. Vi er spesielt fornøyd med at vi, i samarbeid med Apollo, har fått direktefly fra Stockholm til Tobago. Dette gjør det enkelt og raskere for nordmenn å komme til en eksotisk ferieøy som Tobago, som har så mye å tilby for en perfekt ferie " siger Christine Engen fra United Spirit Nordic som representerer Trinidad & Tobago i Skandinavia. ” Det tar kun 11 timer direkte til Tobago, som flyr hver uke desember til mars”


Den fantastiske naturen , det herlige klimaet og den autentiske atmosfæren er bare noen av de mange grunnene til at skandinaver velger å slappe av på Trinidad og Tobago. En annen grunn er det rimelige prisnivå . Du får mye for pengene i Trinidad og Tobago. En øl koster ca. 12 -15 kroner på en bar, og du kan få en god lunsj til 50 kroner.  I 2013 brukte hver turist i snitt ca. 400-500 kr dagen på øyene.

Til vinteren kan du reise til Tobago med Apollo fra Oslo for 16.448 kroner, 14 dager inklusive fly og hotell på 4 stjerners Bacolet Beach Club. 


United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen