2024-03-01 10:40Pressemelding

Reisenyheter fra United Spirit Nordic

Nujuma, Red Sea Project, Saudi-Arabia

JW Marriott Tampa Water Street

JW Marriott Tampa Water Street kombinerer moderne luksus med den sofistikerte energien i Tampa Bays pulserende sentrum; Tampa Riverwalk, Amalie Arena og andre attraksjoner ligger rett ved siden av hotellet. Etter en dag med sightseeing kan du slappe av i JW Marriotts gjesterom med fantastisk utsikt over byen og vannet, moderne innredning og elegante detaljer.

På Spa by JW® er det avslapning og velvære som gjelder, med luksuriøse behandlinger og massasjer.

JW Marriott Tampa Water Street kan du slappe av under Floridas sol ved bassengene med private cabanas og vakker utsikt over vannet, nyte en fantastisk solnedgang på utendørsterrassen eller smake på deilig, lokalinspirert mat fra en av hotellets seks restauranter. Hotellet har både innendørs- og uteservering.

St Martin

Les Temps de Cerises er et jeans-merke, merkelig nok - MEN - med sitt eget unike boutiquehotell som ligger perfekt på stranden i Grand Case. Det er virkelig stilig, og den franske elegansen er til å ta og føle på ned til minste detalj.

Selv om det ikke akkurat er jeansvær på St Martin, har de også en badetøykolleksjon i butikken.

De 8 sjarmerende rommene har alle havutsikt og smakfull innredning, designet for å få deg inn i den fransk-karibiske vibe.

Les mer her.

Oman:

Oman er et unikt og fortryllende reisemål som stadig flere reisende oppdager. Det kan være givende å oppsøke de mer skjulte perlene i Oman, spesielt hvis du foretrekker å unngå overfylte turiststeder. Dette gjelder spesielt for par på romantisk ferie som ønsker å nyte opplevelsen uten å bli forstyrret av store turistgrupper.

For de som ønsker en mer intim opplevelse, kan det være lurt å droppe de velkjente skilpaddeområdene og kvegmarkedet i Nizwa. I stedet anbefaler vi det nyåpnede Oman Across Ages Museum. Dette museet formidler på en moderne måte Omans reise fra en strålende fortid til nåtiden og inn i en lovende fremtid. Besøkende kan fordype seg i denne fortellingen gjennom interaktive og audiovisuelle utstillinger.

Unikt ørkenresort i Oman

Det finnes også mange unike hoteller i Oman. Du kan for eksempel besøke Dunes by Al Nahda, et luksuriøst ørkenresort med autentiske detaljer inspirert av Omans rike historie og tradisjoner. Dunes by Al Nahda ligger i den sørlige Batinah-regionen i sultanatet og er det ørkenhotellet som ligger nærmest hovedstaden, bare 50 minutter sørvest for Muscat.

Hotellet ligger ved Wadi Al Abyad, og hver av de 50 åttekantede teltvillaene har klimaanlegg, eget bad og egen uteservering med utsikt over de tilsynelatende endeløse sanddynene.

Den unike opplevelsen begynner allerede ved ankomst, der gjestene ønskes velkommen med en seremoni.

Personalet ønsker velkommen med omansk gjestefrihet, før gjestene kan så føres til teltet sitt. Teltene er innredet med tradisjonelle detaljer som hengende lykter, dype lenestoler og teakmøbler.

Gjestene kan prøve seg på ville ørkenaktiviteter som dune bashing og kamelsafari, eller benytte seg av resortets lille treningssenter, svømmebasseng eller Uru Spa. Sistnevnte har en spesiell behandling som går ut på å dekke halve kroppen med solbakt ørkensand, som sies å være avslappende.

Feriestedets restaurant serverer arabisk frokost og arrangerer jevnlig grillfester.

Les mer her.

VIVA Cruises

Finnes det noe mer romantisk enn å cruise nedover elven sammen med den du er glad i, mens du nyter et glass bobler, solnedgangen og den friske vårluften? Det er akkurat det VIVA tilbyr på sine mange vårcruise.

Og du trenger ikke reise langt for å oppleve eksklusiviteten på et all-inclusive-cruise. VIVA Cruises har ruter som starter og slutter i Düsseldorf, som du enkelt og bekvemt kommer deg til enten med fly, bil eller tog, avhengig av hvor i Norge du bor.

DSC_2403

Rutene fra Düsseldorf følger enten Moselgrenen mot Cochem og Trier/Riol, eller sørover langs Rhinen mot Strasbourg. I løpet av de 7 dagene cruiset varer, legger du til i mange små og mellomstore havner, der du kan utforske bylivet og den lokale kulturen frem til du kaster anker igjen.

Hvis du er interessert i Østerrike og de klassiske storbyene, er det verdt å fly til Wien og derfra ta det fantastiske cruiset "Donaus store byer", som tar deg gjennom Budapest og Bratislava, i tillegg til den østerrikske hovedstaden.

Les mer her.

India - Kerala

For å komme i cruisestemning hopper vi lett og elegant videre til Blue Jelly Luxury Cruises & Resort, som også tilbyr unike - og ikke minst romantiske - overnattingsmuligheter.

Blue Jelly leier ut eksklusive husbåter, som omtales som flytende palasser.

Yachten Blue Jelly Opal, som har tre soverom, er innredet i Kerala-stilen til tidligere tiders aristokrater, med vakre tredetaljer og flott finish både innvendig og utvendig. Gulvet er for eksempel vakkert mønstret med brunt teak og kontrasterende lyse onyxsteiner.

Du kan føle deg som en ekte aristokrat når du flytter inn i Blue Jelly Opal, som er kategorisert som (intet mindre enn) Ultra Luxury!

Her kan du seile bort på Vembanad-sjøen og legge alle problemer bak deg. For en romantisk ferie finner du ikke noe mer perfekt.

Saudi-Arabia

Vi har snakket om Rødehavsprosjektet og de mange nye hotellene som skal åpne der.

Nå er det endelig mulig å bestille "Nujuma" by Ritz Carlton, et luksuriøst hotell med vakre villaer utformet som "pods". Nujuma består av 63 villaer med panoramavinduer, åpne oppholdsrom og svømmebasseng med havutsikt.

Dette hotellet er spesielt unikt fordi villaene er designet for å skape en fellesskapsfølelse blant beboerne, samtidig som hver enkelt villa beholder sitt privatliv.

Hotellet ligger idyllisk til på en øy med grunt vann og hvite sandstrender, og tilbyr perfekte omgivelser for vannaktiviteter og friluftsliv.

Seks års arbeid ligger bak åpningen av denne avantgardistiske klyngen av "pods".

Vannaktiviteter som dykking og snorkling i det omkringliggende havet står selvsagt i sentrum, men det er mye mer som venter. Det lyse interiøret, som minner om et moderne strandhus, smelter sammen med den vidstrakte horisonten i det åpne inne- og utekonseptet.

Feriestedet på øya har også spa, shopping, svømmebassenger og restauranter.

Kan bookes med besøksdatoer fra slutten av mai. Les mer her.

ARRANGEMENTER

Her er en oversikt over hva som skjer rundt om i verden på destinasjonene våre:

Saudi-Arabia

Sint Maarten / St. Martin

Tampa Bay

Oman

12279246_807534179358995_7531606503354101863_n.jpg


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen