2022-12-16 13:25Pressemelding

Reisenyheter fra United Spirit Nordic

Tampa BayTampa Bay

Det er fantastisk å se at verden er åpen igjen og så mange turistkontorer har startet aktiviteter og samtidig ser mot Norden, og vil gjerne ha flere nordiske gjester. Vi har vært så heldige å få nye kunder, og iblant dem er det flere turistkontorer som satser nettopp på Norden som marked.

Og ta gjerne kontakt med oss om du behøver mer informasjon om destinasjonen, inspirasjon eller behøver noen tips og råd om dere skal sende en journalist av gårde på jobb. Vi har tilgang til endel bilder og korte videoer fra de fleste destinasjoner, selv om ikke alle turistkontorene har et fullstendig bibliotek av ressurser. Men skriv gjerne til oss, så prøver vi så godt vi kan å svare. 

 

MAldives

Maldivene 

Maldivene er den destinasjon som de fleste kjenner til, men allikevel ikke kjenner så godt til eller har mange forutinntatte meninger om. Men visste du at Maldivene har 167 resorts, 13 hoteller, 808 gjestehus, 222 dykkesentre og 3 yacht marinaer? De har nesten 4 gange flere gjestehus enn resorts, og flere dykkesentre enn resorts. Vannsport og snorkle eller dykke, er nesten selvklart når du reiser til et feriested med 1 192 øyer, hvorav 187 er bebodde. Viste du også at Maldivene er delt opp i 22 naturlige atoller – og de deler så øyene opp i bebodde øyer, ubebodde øyer og forvunnede øyer. 

Og mange har noen meninger og tanker om hva en ferie til Maldivene er. Det er dyrt og bare luksusresorts. Som vi har skrevet ovenfor, så er det faktisk 4 ganger flere gjestehus enn resorts, og mange budsjettvennlige overnattingsteder. De fleste resorts er på de ubebodde øyene, og om du så velger å bo på et gjestehus, så kan du slå to fluer i en smekk. Gjestehusene er på de bebodde øyene, og derfor får du møte lokal kultur samtidig som du bor billigere.  

www.visitmaldives.com

 

Oman kystlinje

Oman 

Oman er nok det land i Midtøsten som de fleste ikke vet nok om. Landet er det vi kan kalle en gjemt juvel, med fantastisk natur, en lang historie og en av eldste selvstendige stater i den Arabiske verden. Landet har sterke røtter i den maritime historie, handel og sjøfarere. Det er et land som har en enorm spennvidde i geografi, fra det høyeste fjellet Jebel Shams på nesten 3000 m.o.h til sanddynene i «Empty Quarter» og steinhaven i Duqm.

andet har knapt 4 millioner innbyggere, en islamsk stat, men et land som ønsker alle kulturer og religioner velkommen og regnes som et av de mest sikre land å reise i. Oman byr på varierte naturopplevelser som turer ut i ørken, overnatting i fjellområder, grotter og gåturer i Wadis. Visste du at Oman har 5 UNESCO verdensarvsteder? Alle stedene understreker og forteller Oman sin historie med vekt på sjøfartshistorien.  

www.experienceoman.com

 

Tampa Bay City of Tampa

Tampa Bay 

Tampa Bay ligger midt i Floridas kystområde, og heldige å bli spart fra orkanen som raste over området. Byen byr på så mye mer enn du trodde var mulig, fra kunst og kulturopplevelser til fornøyelsesparker og utendørsaktiviteter. Viste du at Tampa Bay har over 26.000 hotellrom i området? Og viste du at Tampa Bay har 19 restauranter listet i Florida Michelin Guide? Og hvor 5 av dem er også på listen over de beste cocktails i Tampa.  Du kan nyte noen av Tampa Bay’s favoritt restauranter som Oak & Ola, Rocca, Rooster & The Till, Ichicoro Ramen, Koya og flere. 

Et av områdene som er verdt å utforske er historiske Ybor City, hvor du kan spise på den eldste restauranten i Florida, The Colombia Restaurant, som serverer tradisjonelt spansk kjøkken og autentiske kubanske sandwich. Og går du ned den historiske 7th Avenue, finner du Flor Fina, flaggskiprestauranten til Hotel Haya, hvor Latin-Amerika møter kysten – og danner et fint par matmessig. Vi anbefaler å utforske Tampa Bay latiner kvarter, med et fantastisk utvalg av restauranter. 

www.visittampabay.com

 

Marokko 

Marokko er tilbake som en av favorittene å besøke denne vinteren. Vi kjenner alle til Marrakech, en fantasi av både tradisjon og det moderne. En vandretur rundt på Jemaa El-Fna markedet og soukene, med alt av farger, dufter og lyder. 

Men har du besøkt Chefchaouen, den blå diamant? Det er en by med en unik sjarme og surrealitet. Hele byen er badet i azurblått lys, med de blåvaskete husene, skaper en stemning som om du drømmer. Dette er paradiset for deg som elsker å vandre, og du kan utforske en ny side av Marokko og fjellområdene

www.visitmorocco.com

 

Saudi Arabia 

MSC Cruises starter opp sine cruise i Rødehavet i november. En av MSC sine hjemmehavner er i Jeddah, en pulserende by som blander modernitet med historie. Cruise gjennom det varme vannet i Rødehavet og oppdag en rekke unike UNESCOs verdensarvsteder. Fra Jeddah kommer du til AlUla, et kulturelt sted med autentiske eksempler på historisk arv. Vær en av de første som besøker det fantastiske Nabatean-stedet Hegra, som også er på UNESCOs verdensarvliste.

 

Oppdag Yanbu, et vakkert reisemål omgitt av ørken, hvite sandstrender og private strender, samt flotte dykkesteder. MSC har flere utflukter fra både Jeddah og Yanbu så du kan oppleve og oppdage denne nye turistdestinasjonen som er i en rivende utvikling. 

 

https://youtu.be/Kf_yEAvIeAM 


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen