2014-04-23 15:35Pressemelding

Paven velsigner Jordan

null

D. 24.-26. Maj besøger Pave Frans I Jordan. Paven besøger bl.a. Bethany Beyond the Jordan hvor Jesus blev døbt, og holder en offentlig messe. Besøget understreger Jordans bibelske betydning. Samtidig er Jordan et eksempel på hvordan man i fred, kan leve sammen på tværs af kulturer og religioner.

Paven omfavner alle

På sit besøg i Jordan besøger Pave Frans I Bethany Beyond the Jordan, som er stedet hvor Jesus blev døbt, og er et meget betydningsfuldt sted for kristne. Under besøget mødes Pave Frans I med kongen af Jordan Hans Majestæt Abdullah II, som han også har været i tæt kontakt med under planlæggelsen af besøget.

Paven skal dog ikke kun besøge og opleve Jordan. Han er også i Jordan for at velsigne både Jordanere og udlændinge, samt holde messe.

På Amman International Stadium vil paven holde messe, hvor alle er velkomne til at deltage og modtage pavens velsignelse.

I Jordan ligger både flygtningelejre for Syriske og Irakiske flygtninge som Paven vil mødes med. Ligeledes vil han også mødes med syge og handikappede. På dette besøg har alle mulighed for at modtage pavens velsignelse, både rige og fattige, stærke og svage.

Jordan forener religioner og kulturer

Som land er Jordan et symbol på, hvordan man sagtens kan leve sammen i fred på tværs af landegrænser, kulturer og religioner. Jordan er nemlig et muslimsk land, men samtidig indeholder landet mange steder med stor betydning for Kristendommen, f.eks. Bethany Beyond the Jordan hvor Jesus blev døbt. Når den katolske pave besøger Jordan styrker det signalet til hele verdenen om, at det er muligt at leve på tværs af kulturer og religioner, som ellers kan være svært mange steder.

Det tager kun 5 timer at flyve direkte fra København til Aqaba, og der er masser af nemme måder at opleve Jordan på.

Er man interesseret i at udforske Jordans mange bibelske steder og spændende historie og kultur kan man til September komme på rundrejse i Jordan og Israel med Fokus Reiser for ca. 18.000 NOK

I Oktober tilbyder Apollo charterrejser direkte fra Oslo til Aqaba fra kun 4.373 NOK. 

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen