2016-04-27 09:00Pressemelding

Park Hyatt Maldives Hadahaa er ny kunde hos United Spirit Nordic

null

Maldiverne består av 1190 bittesmå tropeøyer, der spreder sig i det indiske ocean og former 26 naturlige atoller. Øyerne består av sand og koraller og byter i stor stil på masser af sand, vand og sol. Maldiverne har mere end 100 luksusresorts på hver sin egen lille øy.

Park Hyatt Maldives Hadahaa er en del af Gaafu Alifu Atoll og tilbyder sine gæster femstjernet overnatning i luksuriøse omgivelser med spektakulær havudsigt.

Hotellets 50 private og rummelige villaer har hver sin personlige vært, døgnåben restaurantservice og wifi. Resortet er udstyret med bl.a. spa, pool, fitnesscenter, butik, vaskeri og egen lege.

Hotellet indbyder naturligvis til afslavning og fordypelse i intime rammer, men fra stedets aktivitetscenter er det også muligt at tage på en lang række ekskursioner som fx snorkeling, fiske-picnic og sejltur. På den nærliggende Mutteyfushi Water Sport Island er det ligeledes muligt at dyrke en lang række vandaktiviteter som fx kajak, jetski og surfing.

Park Hyatt Maldives Hadahaa er vinder av en lang række priser, herunder 2015 TripAdvisor Hall of Fame Award, 2014 World Travel Award: Maldives' Leading Green Resort og 2013 International Hotel Award: Best Sustainable Hotel in Asia Pacific.

Som de sidste priser viser, satser hotellet i høj grad på bæredygtighed og grønne initativer. Det er således også det første og eneste hotel i Maldiverne med et EarthCheck-certifikat (tidligere Green Globe) som tildeles for at overholde internationale miljøstandarder i både design og byggeri.

”Vi er stolte af at kunne byde Park Hyatt Maldives Hadahaa velkommen hos United Spirit Nordic, og vi glæder os til at præsentere skandinaviske rejsende for et helt særligt hotel i spektakulære omgivelser og med en række spændende tilbud inden for bl.a. dykning, vandaktiviteter og spabehandlinger” udtaler direktør for United Spirit Nordic, Christine Engen.

Les mer om hotellet på www.maldives.hadahaa.park.hyatt.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen