2019-04-03 05:30Pressemelding

Panamakanalen - Unik seilas gjennom et av verdens underverk

Seil gjennom en av de få menneskeskapte underverkene i verden med Star Clippers. Panamakanalen venter!

Opplev møtet mellom Stillehavet og Atlanterhavet når Royal Clipper og Star Flyer seiler gjennom Panamakanalen. Panamakanalen er et enestående, teknisk vidunder som er skapt av mennesker og et de av steder i verden man absolutt skal se.

Fire storslagne seilaser på 14 netter
Star Clippers vil ta deg med på fire fantastiske seilaser hvor du seiler mellom de karibiske øyene, Barbados, St. Maarten, Antigua og gjennom Panamakanalen.

På disse 14 netters rutene besøker Royal Clipper og Star Flyer bl.a. San Blas øyene langs Panamas dramatiske og vakre Kuna Yala kystlinje. Seilasene passerer også Colombias eventyrlige havnebyer, Cartagena og Santa Marta, så vel som ABC-øyene.

Kronjuvelen Cartagena
Cartagena er Colombias femte største by hvor du finner alt fra havne-atmosfære, storbyliv, restauranter og shopping. Historie og kultur finnes også i denne velholdte kolonibyen fra 1533.

Besøk for eksempel San Pedro Claver kloster og kirke midt i byen, som forteller en inspirerende historie om presten som kirken er oppkalt etter. Samtidig fungerer den arkitektonisk vakre bygningen som et museum, som i seg selv er beundringsverdig.

Byen er en myriade av farger, dufter og musikk som gjenspeiler Colombias tradisjoner og sjel. Du får bilder av historien i denne moderne storbyen hvor gammelt og nytt bor side ved side.

Uspolert øyparadis på San Blas
Når seilasen går forbi San Blas-øyene møter du kunafolket som er med på å bevare øyene som små, uspolerte perler i Det Karibiske Hav. Øyene ligger beskyttet mot masseturisme og er derfor en unik opplevelse av uberørt natur og kultur.

Her hersker en vidunderlig stemning av fred som et ekte paradis på jord.

Opplev det karibiske ABC
Masse av spennende opplevelser venter på ABC-øyene, Aruba, Bonaire og Curacao i Det Karibiske Hav.

Aruba
Oranjestad på Aruba byr bl.a. på internasjonale luksusbutikker og smykkeforretninger, grotter og en nasjonalpark samt lekre sandstrender.

Hele familien kan lett hoppe på trikken gjennom byen og gå av ved severdighetene.

Bonaire
Royal Clipper og Star Flyer legger til ved Lac Bay på Bonaire hvor vakre mangroveskoger, strender og det klareste vann smelter sammen til ett. Et ideelt sted å seile i kajakk og få øye fargerike fisker under vannoverflaten. Ta hånden ned i vannet og du får kanskje nye, nysgjerrige venner.

Curaçao
Kenepa Beach på Curaçao legger opp til spennende snorkling hvor du kan svømme etter de mest magiske fisker, mens hovedstaden Willemstad lyser opp med sine kulørte byhus.

Ta kameraet med på en slentretur og knips deg vei gjennom de fine gatene.

16. november 2019, 14 netters seilas med Royal Clipper fra Barbados til Panama, via Panamakanalen, fra €3.910 pr. person i delt dobbeltlugar. 

7. desember 2019, 14 netters seilas med Star Flyer fra Panama til St. Maarten, via Panamakanalen, fra €3.550 pr. person i delt dobbeltlugar. 

23. november 2019, 14 netters seilas med Star Flyer fra Barbados til Panama, via Panamakanalen, fra €3.550 pr. person i delt dobbeltlugar.

Alle priser er eksklusive havneavgifter og fly til og fra seilingen.

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers
Star Clippers driver tre av verdens største seilskip og har det fjerde under bygging. Skipene kan legge til anker i mindre bukter, besøker ofte havner der de større cruiseskipene ikke kan komme inn og tilbyr gjestene komfort og atmosfære som på en privat yacht.

Høy service tilbys av oppmerksomme ansatte, og alle de tre skipene har romslige teakdekk, bassenger, en uformell restaurant, en hyggelig Tropical Bar på dekk og en komfortabel Piano Bar. Skipene er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og mat.

De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar hver 170 gjester og har et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 passasjerer og har et mannskap på 106.

Description

@starclipperssailings

 


Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.