2018-08-15 09:00Pressemelding

Opplev Middelhavets perler i Italia & Frankrike - på dekk under blafrende segl

null

I de to første ukene i september går Royal Clipper på en flott rute à 1 uke fra Roma til Ponza, Palmarola, Sorrento, Amalfikysten, Taormina på Sicilia, de lipariske øyer og tilbake til Roma. Dette er selve høydepunktene langs den vest-italienske kysten og er et «must» for alle som er glad i Italia og segling.

Du våkner til soloppgang, bølgeskvulp, morgenkaffe og varme croissanter, mens du står på broen med kapteinen og mannskapet og ankommer til en ny perle hver dag. Man kan gå i land og rusle på egen hånd eller bli med på sightseeing med guide til de mest berømte stedene. Vil du heller roe ned, kan man bare bli ombord, nyte basseng, lunchbuffet og se inn mot det italienske vakre landskapet. Royal Clipper er stor nok for å bidra til en flott cruiseopplevelse og liten nok til å komme nært inn til land og havner.

Den 15. september segler Royal Clipper fortsatt fra Roma og videre til Bonifacio på Korsika, Alghero på Sardinia og videre til ulike havner i Korsika som Porticcio Beach, Ajaccio og Calvi. Slik får man som gjest med seg de beste destinasjonene på de store øyene i Middelhavet. Korsika spesielt er blitt svært populært de siste årene, også av franskmenn, fordi øya byr på storslagen natur og autentiske opplevelser.

Skipet segler videre til Portofino, en klassisk perle i den italienske Rivieraen, videre til Monaco og Cannes.

Liker du Rivieraen med St Tropez, bli med på neste ukesegling, fra Cannes og videre til Portofino, L’île Rousse, Calvi og Plage d’Arone på Korsika, Porquerolles øya i Syd-Frankrike, Sanary sur Mer og med to herlige dager i St Tropez før dere returnerer til livlige Cannes by og La Croisette. Da har dere i løpet av noen høstdager nytt vakre destinasjoner på Korsika med høydepunktene på Rivieraen. Det er vel en uslåelig kombinasjon?

På en fantastisk uke ombord Royal Clipper velger dere selv hvor aktiv dere vil være. Trenger du velvære, benytt deg av spa’et ombord. Vil du være sporty, la sportsteamet lede til å klatre opp i mastene og prøve kajakk og ulike typer vannsport.

Hver dag serveres stor frokost med varme retter, rikholdig lunchbuffet og middag hvor du velger fra dagens kjøtt og fisk med masse tilleggsretter og dessert og oster. Høres det fristende ut? Middelhavets perler venter på deg!

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com , Tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Til redaksjonene:

Star Clippers opererer tre av verdens største og høyeste seilskip, som besøker havner hvor de store cruiseskipene sjelden kommer til. Gjestene tilbys aktiviteter, fasiliteter og atmosfære som på en privat yacht. Star Clippers er regnet som en av de ledende cruiserederier i sitt segment. De to minste skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar hver 170 passasjerer, med mannskap på 74, mens Royal Clipper kan ta opp til 227 passasjerer med besetning på 106.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen