2018-07-10 12:59Pressemelding

Nyt fantastisk mat og herlig vin – til havs

null

Royal Clipper med Chef Esio Gentile

Det smaker ekstra godt med mat i sjøluft. Det har rederiet Star Clippers gjort noe med. Fra 14. juli går seglskipet Royal Clipper fra Roma med den dyktige italienske chef’en Esio Gentile ombord. Han skal komponere de mest fantastiske retter og gjøre Middelhavscruiset ekstra velsmakende. Måltidene er de store høydepunktene i løpet av cruiseferien og alle som blir med i sommer vil kunne glede seg til de gode matrettene som daglig kan nytes. Etter solrike opplevelser i Roma, langs perlene ved Amalfikysten, de lipariske øyene og praktfulle Taormina på Sicilia.

14. juli 2018 Roma – Roma med Royal Clipper fra EUR 2050 per person i delt dobbeltkahytt.


Royal Clipper med Shannon Westfall

Uken etter, fra 21. juli, ankommer vinspesialist og ønolog Shannon Westfall fra California. Hun er en dedikert vinpersonlighet, og vil guide smakinger med de deiligste viner tilpasset sommerens klima og de italienske destinasjonene. Som gjest vil man lære mer om lukt og smak, samt hvilke viner som passer til ulike matretter. Vinopplevelsen og -forståelsen vil garantert blir forsterket etter et seglcruise med Shannon fra Roma til de samme italienske kystperlene som uken før.

21. juli 2018 Roma – Roma med Royal Clipper fra EUR 2050 per person i delt dobbeltkahytt.

Hva velger, du vincruise eller matcruise eller begge deler? Det er fullt mulig å bli med Royal Clipper i 2 uker.

Alle priser er eksklusive portavgifter og fly til og fra cruise.

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller se mer på www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre av verdens største seilskip. Snart kommer også et av verdens største seilskip i sitt slag, Flying Clipper. Skipene kan kaste anker i mindre havner og besøke havner ofte uberørt av større cruiseskip, og tilbyr fasiliteter og atmosfære som på en privat yacht.

Service av høy standard tilbys av et imøtekommende mannskap. Alle de tre skipene har teakdekk, svømmebasseng, uformell stemning, en hyggelig Tropical Bar på dekk samt pianobar og er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og måltider. De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar 170 gjester hver, med et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 gjester med et mannskap på 106.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen